Κώστας Κατσιμίγας

Με ένα σύντομο σχόλιο στον λογαριασμό του στο facebook τοποθετείται ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κατσιμίγας για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών.

Το πολιτικό τοπίο στην Καβάλα ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κατσιμίγας, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στον Τάσο Αποστολίδη και στον ραδιοφωνικό σταθμό KavalaNews 102,8.

“Θυμήθηκε η Διοίκηση της ΠΑΜΘ την ανάγκη για την εκτέλεση σοβαρών αντιπλημμυρικών έργων και 3 εβδομάδες προ των εκλογών αποφάσισε να κάνει έργα με τα οποία ποτέ δεν ασχολήθηκε ή ασχολήθηκε ελάχιστα, για την πρόληψη καταστροφών”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”.

«Είναι ήδη αργά για τους συνδυασμούς που θα επιθυμούν να διεκδικήσουν την ΠΑΜΘ αλλά ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει», τονίζει  ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας κ. Κώστας Κατσιμίγας, αναφερόμενος στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Ότι χρησιμοποιεί την αντιπεριφέρεια Δράμας για εκδηλώσεις ιδιωτικής εταιρείας χωρίς έγκριση καταγγέλλει τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”.

Ανακοίνωση εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ για ασφαλτόστρωση στο Εθνικό οδικό δίκτυο της Καβάλας. Η παράταξη αναφέρει χαρακτηριστικά “με δεδομένο ότι το μέσο πλάτος της διατομής Εθνικής Οδού είναι από 9 έως 11 μέτρα, με τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα θα συντηρηθούν επί της ουσίας, το πολύ 5 χιλιόμετρα δρόμου.”

Με ανακοίνωση της η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” θέτει ερωτήσεις προς τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ και αναφέρει χαρακτηριστικά “προεκλογικός καταιγισμός υποσχέσεων από τη διοίκηση της Περιφέρειας χωρίς κανένα προγραμματισμό και χωρίς πιστώσεις”.

Ζητάνε τρίτη κατά σειρά παράταση, παραδεχόμενοι πλέον ότι τα ταμεία έχουν αδειάσει από χρήματα – Τρομάζει η προειδοποίηση περί «αιγιαλού»

H παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με ανακοίνωση της κάνει γνωστή την ερώτηση που θα θέσει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο της ΠΑΜΘ. Η παράταξη αναφέρει χαρακτηριστικά “γιατί έκλεισε το δημόσιο ΚΤΕΟ στο Κοκκινόχωμα Καβάλας; Αδιαφορία ή ανικανότητα της Διοίκησης της Περιφέρειας στην Καβάλα;”

Για επικοινωνιακό παιχνίδι από την πλευρά της ΕΡΓΟΣΕ έκανε λόγο στον KavalaNews 102,8 ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κατσιμίγας, κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές εξαγγελίες για τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη – Νέα Καρβάλη – Τοξότες.

Με ανακοίνωση της η περιφερειακή παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" κάνει γνωστές τις ερωτήσεις που θα θέσει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο, σε σχέση με την ακίνητη περιουσία της ΠΑΜΘ και πως η διοίκηση την διαχειρίζεται.

«Τα γραπτά μένουν» επισημαίνει ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κατσιμίγας αναφερόμενος στις εξαγγελίες του υπουργού Υποδομών για τη σιδηροδρομική Εγνατία.

Λόγο για την ανθρωπιστική βοήθεια κάνει ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Κώστας Κατσιμίγας

Επερώτηση με θέμα: “επιτακτική ανάγκη η κατασκευή του φράγματος Ιάσμου. Ποιες πρέπει να είναι οι ενέργειες της περιφέρειας”, υπέβαλε η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας.

Μεγάλη επιβάρυνση του παλαιού εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΑΜΘ λόγω διέλευσης μεγάλων οχημάτων για λόγους τροφοδοσίας και ανάπαυσης των οδηγών.

Επερώτηση με θέμα: “ Ασυδοσία και κατ’ εξακολούθηση παρατυπίες στην εμφάνιση και τη χρήση οχημάτων της ΠΑΜΘ ”, υπέβαλε η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο.

«Τελικά η υποβάθμιση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης από την Κυβέρνηση είναι ένδειξη αδιαφορίας ή σκοπούμενη πράξη;» διερωτάται σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία.

«Ο Μακαριστός Παύλος ήταν ένας πολύ αξιόλογος ιεράρχης με πλήρη επίγνωση του

 Για «έργα που ακούνε και έργα δε βλέπουνε στη Θάσο» κάνει λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κατσιμίγας, με αφορμή τις καθυστερήσεις, όπως λέει, που παρατηρούν

Αίτημα προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, κατέθεσε η Παράταξη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, για εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος, αναφορικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τις αποφάσεις που δρομολογούνται για τα δύο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που λειτουργούν στην Περιφέρεια.

«Σε σιδηροδρομικό μεσαίωνα βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια η Περιφέρεια Αν.

Τις προηγούμενες ημέρες του Διοικητικό Συμβούλιο της Εγνατίας Οδού ΑΕ αποφάσισε την έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης του πρώτου τμήματος του κάθετου άξονα 61 της Εγνατίας Οδού Καβάλα – Δράμα, το οποίο θα έχει μήκος 8,3 χιλιομέτρων και θα συνδέει τις Κρηνίδες με το Σταυρό.  

Για αργομισθίες στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες οι οποίοι δεν έχουν αρμοδιότητες, μίλησε στον KavalaNews 102.8 ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας», Κώστας Κατσιμίγας ο οποίος σχολίασε και τις αλλαγές στους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες. 

«Δυόμιση χρόνια από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής και το μόνο αδιάλειπτο έργο της Διοίκησης είναι η έκδοση δελτίων

Ένα φαινομενικά απλό θέμα στην ημερήσια διάταξη του τελευταίου Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜΘ την 27η Ιουλίου 2021, ανέδειξε ένα σοβαρό ζήτημα, αλλά και έναν ακόμη εμπαιγμό σε βάρος των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας και της τοπικής οικονομίας σχετικά με την οδική σύνδεση Καβάλας – Δράμας επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. 

Σελίδες