Για αργομισθίες στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες οι οποίοι δεν έχουν αρμοδιότητες, μίλησε στον KavalaNews 102.8 ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας», Κώστας Κατσιμίγας ο οποίος σχολίασε και τις αλλαγές στους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες. 

 

«Ήταν αναμενόμενος ο ανασχηματισμός στο πλαίσιο των συμφωνιών μεταξύ του περιφερειάρχη». 

 

Όπως είπε ο Κώστας Κατσιμίγας: «ο κ. Πέτροβιτς στον Έβρο, ήταν συμφωνημένο να διατηρηθεί στη θέση του, ενώ ο κ. Τσαλικίδης στην Ροδόπη παρέμεινε επειδή έγιναν… καραμπόλες. Οι υπόλοιποι αντικαταστάθηκαν».  

 

Σχετικά με τους θεματικούς: «μέχρι σήμερα δεν είχαν δοθεί αρμοδιότητες, ούτε πολιτικός χώρος. Έτσι οι περισσότεροι εξ αυτών βρισκόντουσαν σε θέσεις αργομισθίας», σημείωσε. 

 

«Μέχρι σήμερα οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, ας μου επιτραπεί ο πολιτικός όρος, ήταν γλάστρες. Αν δεν τους δοθεί χώρος και στους νέους θα είναι και αυτοί σε θέση γλάστρας. Ίσως ξεφύγει ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας ο κ. Δελησταμάτης από τον Έβρο, ο οποίος ξέρει το αντικείμενο και θα διεκδικήσει ένα ρόλο. Οι υπόλοιποι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος», δήλωσε ο κ. Κατσιμίγας.

 

Για τους εντεταλμένους περιφερειακούς συμβούλους είπε ότι: «Αυτό είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Είναι κάποιο χαρτζιλίκωμα, ενώ κάποιοι άλλοι είναι μόνο για τη δόξα». 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8: