Πολιτική

"Ο εμπαιγμός της Ν.Δ. απέναντι στους πολίτες και συγκεκριμένα στους αγρότες της περιοχής μας συνεχίζεται" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ Καβάλας. 

Πρόταση για εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος». «Υπάρχει ανάγκη να ξεκινήσει μια προγραμματική συζήτηση η οποία να έχει ορίζοντα την εκλογική διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου πραγματοποιήθηκε την, Παρασκευή 16 Ιουνίου, η τελετή παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων από τον Δημήτρη Καιρίδη στον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται, σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2024, και τίθεται προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τη παραχώρηση του εμπορικού λιμένα της Καβάλας

Τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, η οποία έχει ως εξής:

Η “ΝΙΚΗ” κατάφερε να εκλέξει τον πρώτο ευρωβουλευτή της, το γνωστό ηθοποιό, Νίκο Αναδιώτη.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ Καβάλας, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους που ανέδειξαν το ΠΑΣΟΚ δεύτερη πολιτική δύναμη στον Νομό Καβάλας. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στην Καβάλα ΕΔΩ.

Η Νέα Δημοκρατία καταλαμβάνει την πρώτη θέση, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024, στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας.

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε δήλωση του τονίζει πως είναι σημαντικό να είναι ισχυρή η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, για να ακούγεται δυνατά η φωνή της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, και για να πρωταγωνιστήσει η χώρα, στις επόμενες μεγάλες ευρωπαϊκές προκλήσεις, όπως η δημιουργία Κοινού Αμυντικού Ταμείου και η διαμόρφωση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

«Όλα πια θα κριθούν στις δυο τελευταίες ημέρες» είπε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά

Την πρόθεσή του να προωθήσει στο ευρωκοινοβούλιο τα θέματα που απασχολούν την ελληνική περιφέρεια εξέφρασε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς.

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα το οποίο μπορεί να εκφράσει πληρέστερα το αίτημα για την κοινωνική δικαιοσύνη είπε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη με αφορμή την υποψηφιότητά του ως ευρωβουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νικόλας Φαραντούρης.

Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου με το κόμμα Νίκη μίλησε στο KavalaNews.gr και τον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής προερχόμενος από τον Έβρο Ιωάννης Ιντζές.

Από το Δοξάτο της Δράμας υποψήφιος με την Ελληνική Λύση και τομεάρχης Άμυνας του κόμματος υποψήφιος βουλευτής το 2019 και τώρα υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Μιχάλης Κουρτίδης μίλησε στο KavalaNews.gr και τον Τάσο Αποστολίδη για τη μάχη των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές μίλησε στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη ο δημοσιογράφος στο επάγγελμα Άκης Σακισλόγλου.

Για την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου μίλησε στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ η Άννα Βερούλη.

Υποψήφια ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα η Έλενα Χορέβα με καταγωγή από την Καβάλα μίλησε στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές της Κυριακής.

Ανήκει στη γενιά των 30ρηδων κι έγινε γνωστός στο ιντερνετικό κοινό από τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου που κάνει στο YouTube. Πλέον ιδρυτής κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Λευτέρης Χατζηιερεμίας διεκδικεί μια θέση στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου με το κόμμα Συντηρητικοί.

Με θητεία στα βουλευτικά έδρανα από το 2015 μέχρι το 2023 ο Μάριος Κάτσης διεκδικεί μια έδρα στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου στις ευρωεκλογές της Κυριακής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Την Τετάρτη (05/06), το ΠΑΣΟΚ Καβάλας είχε εκδήλωση στη Χρυσούπολη. Συζητήθηκαν τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προβλήματα που υπάρχουν, με φορείς και πολίτες.

Έχοντας συμπληρώσει ήδη δυο θητείες η Μαρία Σπυράκη είναι εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ επιδιώκοντας μια τρίτη θητεία στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου.

«Η συνέπεια των έργων και των λόγων σε αυτή τη χώρα δεν είναι πάντα δεδομένη και αυτό οι πολίτες το γνωρίζουν καλά» είπε μιλώντας στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βούλα Πατουλίδου

Με καταγωγή από την Κοζάνη, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα η Όλγα Μαρκογιαννάκη διεκδικεί μια θέση στο ευρωκοινοβούλιο ως υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Καρδιολόγος στο επάγγελμα με πολιτική δράση στο ΠΑΣΟΚ και προερχόμενος από την Κατερίνη ο Χρήστος Στεφόπουλος μιλά στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη για το πως αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Η 28η Φεβρουαρίου και το τυχαίο γεγονός να βρίσκεται μέσα στο μοιραίο τρένο των Τεμπών αποτέλεσε το ορόσημο για την Ευδοκία Τσαγκλή το οποίο άλλαξε τη ζωή της για πάντα.

Σελίδες