Πολιτική

"Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα οι επιλογές που δίνει η διοίκηση της τράπεζας στους εργαζόμενους" αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου για την απόφαση της Eurobank να κλείσει το υποκατάστημα στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα. 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του τις προηγούμενες ημέρες με την Υφυπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τα κατά τόπους Κέντρα Υγείας της περιοχής μας.

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου των Εργαζομένων της Energean Oil & Gas, κ.κ. Μανώλη Κελαϊδάκη και Στέργιο Τσάγκα. 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, ενημερώνει τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών ότι μετά και από δικές του παρεμβάσεις προς τους αρμοδίους του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εξεδόθη η υπ’ αριθμ.πρωτ. Β1/οικ.18827/21.1.2022 Εγκύκλιος με την οποία δεν θα εφαρμοστεί η διάταξη του άρθρου 14 παρ. 3 v.3887/2010 ενόψει νομοθετικής ρύθμισης.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα τα προβλήματα που εντοπίζονται στο νομό Καβάλας, κατέθεσε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου 

Τα διαρκώς διογκούμενα και άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, εξέθεσαν στη βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλαίσιο ενημέρωσης των θεσμικών εκπροσώπων της Καβάλας.

Την παραίτηση της από της θέση της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜΘ, ανακοίνωσε σήμερα η Ζωή Κοσμίδου, μέσω ευχαριστήριας επιστολής που ανάρτησε στον πρ

Σχεδόν 2,5 χρόνια και οι κάτοικοι του νησιού μας παρακολουθούν απογοητευμένοι μια συγκεντρωτική Διοίκηση του Δήμου, η οποία προχωρά με ένα φτωχό Τεχνικό πρόγραμμα, δέσμια της νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής που έχει φτωχύνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πόρους. 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης προέβη σήμερα στη ακόλουθη δήλωση:  «Αν κάτι παραμένει σταθερό στη Τουρκία είναι η προσπάθεια αλλοίωσης της ιστορίας 

 

«Τα έργα υποδομής στους οικισμούς του Δήμου Παγγαίου, θέλουν συντήρηση και υπευθυνότητα όχι πασαλείμματα», λέει

Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε, ως εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στο θέμα των απολύσεων 24 εργαζόμενων από τα πετρέλαια της Καβάλας αναφέρθηκε στη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή ως εισηγήτρια νομοσχεδίου για την αποφυγή φοροδιαφυγής η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. 

Επί της διαδικασίας ανάδειξης νέου προεδρείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ και των αποτελεσμάτων αυτής, ο επικεφαλής της παράταξης Περιφερειακή Σύνθεση Χριστόδουλος Τοψίδης έκανε την εξής δήλωση: 

«Αν αύριο συνταγογραφούσαμε το μοριακό τεστ, θα πάτε στο γιατρό που τον έχετε γνωστό σας και θα του πείτε "έλα ρε γιατρέ γράψε μου ένα PCR για να μην το πληρώνω". Αυτό θα κάνατε. 

Επανεξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ ο Χρήστος Παπαθεοδώρου

 

Η δήλωση του κ. Παπαθεοδώρου: 

 

«Η ανευθυνότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ξεπερνά τα όρια της

Για αθλιότητα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη κάνει λόγο με ανάρτηση της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις περικοπές στις συντάξεις χηρείας και αναπηρίας, χηρείας και γήρατος. 

Εντός της ημέρας η ΚΥΑ για τις νέες τιμές στα PCR τεστ. Καμία πρόβλεψη για συνταγογράφηση παρά τις μεγάλες ανάγκες που παρουσιάζονται εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης της Όμικρον.

Τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας έθεσε με αναφορά της στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου. 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης παραβρέθηκε χθες στη πρώτη Θεία Λειτουργία για το έτος 2022 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγ. Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στεφάνου.

Ότι κόπηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι δηλώσεις της στην κοπή της βασιλόπιτας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας επισημαίνει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου. 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή τον ερχομό της καινούργιας χρονιάς, έκανε την εξής δήλωση:

Δοκίμασε τις αντοχές της καθεμιάς και του καθενός από εμάς, σωματικές και πνευματικές. Βιώσαμε όλοι την απώλεια.

 

Σελίδες