Έξοδος

Ανακοίνωση εξέδωσε το Cosmopolis Festival για τα εισιτήρια της συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη:

Παρουσίαση του βιβλίου «Ευτυχισμένα Φτερά» της Λίνας Κατσάνη διοργανώνει ο δήμος Νέστου, οι Eκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοχωρίου.

Η 31η Μαΐου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος.

Την Τετάρτη (31/05) στις 19:00 το απόγευμα, στο πλαίσιο του εορτασμού της διεθνούς ημέρας Μουσείων, ο Δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια διοργανώνουν εκδήλωση στο Μουσείο Καπνού με θέμα «Το αποτύπωμα της Καβάλας τη δεκαετία του 1930».

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των νέων μελών του φωτογραφικού ομίλου Καβάλας.

Το απόγευμα της Παρασκευής (26/05), άρχισε στα Λιμενάρια το 5ο Φεστιβάλ Παράδοσης Θάσου.

Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος.

Την Τρίτη (23/05) στη Μεγάλη Λέσχη έγινε ένα ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια από τους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους και Γιώργο Κεχαϊδη.

Ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου μίλησε στον Τάσο Αποστολίδη και στον Kavalanews 102,8 για το Distinguished Gentleman's Ride που επιστρέφει στην Καβάλα την Κυριακή 28 Μαΐου.

Έκθεση φωτογραφίας των νέων μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου. 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, το μαθητικό φεστιβάλ & ημέρα δράσης Σερρών Καβάλας 2023 «Μαζί!».

Την Πέμπτη 11 Μαΐου οι μαθητές  του ωδείου «Νεάπολις» συμμετείχαν στην εορταστική «ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ».

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχριστίδης» στην Ελευθερούπολη πραγματοποίησε, συν Θεώ, την ετήσια εκδήλωση της παραδοσιακής χορωδίας του.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 από τον Σύλλογο Μικρασιατών Καβάλας, ημερίδα με τίτλο "Η Εκκλησιαστικη Μουσική της Σμύρνης (1800-1922)".

Εκδήλωση - αφιέρωμα για τη γιορτή της μητέρας, έγινε και φέτος στο «Καλογερικό» στη Θάσο.

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη».

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας την Κυριακή 14 Μαΐου 2023και ώρα 21.00 στο θεατράκι της Στέγης θα προβάλει το ντοκιμαντέρ INSITU (2017)

Το Μουσικό σχολείο Καβάλας θα παρουσιάσει δύο διαφορετικές παραστάσεις στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”. Στην πρώτη στις 12 Μαΐου θα γίνει μία σύμπραξη με μαθητές του εξωτερικού, ενώ στη δεύτερη στις 13 Μαΐου θα γίνει μία μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ»

Πολλές εκδηλώσεις και δράσεις έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (05/05) στην πόλη της Καβάλας στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας”.

Βραδιά κλασικής μουσικής διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου και το Ωδείο «ΝΕΑΠΟΛΙΣ».

Γεμάτη με τραγούδια, χορούς, μουσικές και δρόμενα σε κάθε γωνία του κέντρου είναι σήμερα, 5 Μαΐου 2023, η Καβάλα.

Η θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καβάλας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Σελίδες