Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, από τις 10 έως τις 13 Απριλίου, θα παρουσιάσει προϊόντα της περιφέρειας ΑΜΘ, σε έκθεση τροφίμων και ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα. 

 

Στόχος της έκθεσης η ανάδειξη των προϊόντων των περιοχών της ΑΜΘ, κάτι που φυσικά περιλαμβάνει και τις Καβάλα και Θάσο.

 

Σχετική ανακοίνωση από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό συμβούλιο αναφέρει τα εξής:

“Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση θα πραγματοποιείται  και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση τροφίμων και ποτών "Μοναδικές Γεύσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης", στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος στην Αθήνα από την Τετάρτη 10 έως το Σάββατο 13 Απριλίου 2024.

 

Ο χώρος διεξαγωγής της έκθεσης αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους, καθώς διέρχονται από αυτόν καθημερινά περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

 

Τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν την 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των προϊόντων που παράγονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο σας αποστέλλουμε σχετικά πλάνα απο την έναρξη της έκθεσης το πρωί της Τετάρτης όπου η προσέλευση του κόσμου ήδη είναι μεγάλη.”