Αθήνα

Ο Βοσκόπουλος ήταν δεινός διαπραγματευτής, όμως μπορούσε να γίνει χαλί να τον πατήσεις αν έβρισκες το κουμπί του.

Από Παρασκευή 16-07-2021 και κάθε βράδυ στις 21:10 επανέρχεται το βραδινό δρομολόγιο προς Αθήνα και αντίστροφα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2510222294 & 2510223593​

Είναι δύο το μεσημέρι και στην πλαϊνή είσοδο της κεντρικής κρεαταγοράς της Αθήνας, σε μια πολύ μικρή και ανανεωμένη γωνιά της Ευριπίδου, παίζει Cure ‒ γιατί έτσι εμπνέεται εκείνη την ώρα ο ψήστης. 

Ποιος είπε ότι μέσα στην καραντίνα δεν γίνονται επενδυτικά βήματα και ότι δεν ανοίγουν καταστήματα. Την δική του αρχή έκανε το μικρό σουβλατζίδικο που άνοιξε μέσα στη lockdown στην άκρη της κρεαταγοράς της Βαρβακείο, στην Αθήνα, όπου εκεί βρίσκεται ο Τάσος Περδίκης, ο οποίος μέχρι πρότινος διατηρούσε μαγαζί στην Καβάλα. 

 

Το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουνίου 2020 σε έναν φιλόξενο χώρο στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Τουριστικού αποθέματος του προορισμού «Καβάλα – Η γαλάζια πόλη», σημαντικό μέρος του οποίου αποτελούν και οι πολιτιστικές δράσεις όπως αυτή του Φεστιβάλ Cosmopolis 2020.

Στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» της Αθήνας παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Πέρσες του Αισχύλου» για παιδιά,

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, ανταποκρινόμενος άμεσα στην επιτακτική ανάγκη για μετεγκατάσταση του Ειρηνοδικείου Θάσου, κατά τη χθεσινή ημέρα μετέβη στην Αθήνα και ειδικότερα στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΤΑΔ Α.Ε.)

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Άδωνη Γεωργιάδη, είχε τη Δευτέρα στην Αθήνα η πρόεδρος της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου.

Όσοι επαγγελματίες της εστίασης (εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία κλπ) ή παραγωγοί τοπικών προϊόντων επιθυμούν να διανεμηθεί και δικό τους διαφημιστικό έντυπο υλικό (κάρτες, φυλλάδια κλπ) μπορούν να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση και να αποστείλουν το υλικό τους στα γραφεία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ μέχρι την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 13:00.

 

Συνελήφθη την 5-4-2019, το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, 26χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών

Αρχίζουν σε περίπου 4 μήνες από τώρα, στις αρχές του προσεχούς Ιουνίου, οι πτήσεις από Μόσχα προς Καβάλα και από Καβάλα προς Μόσχα, από την αεροπορική εταιρία του Ομίλου Μουζενίδη «Ellinair». 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΓΟΣΕ, η γραμμή Λειανοκλάδι – Δομοκός θα λειτουργεί με τρένα diesel για ένα μήνα, προκειμένου να δοκιμαστούν και να τεθούν μετά σε χρήση η ηλεκτροκίνηση και η σηματοδότηση της Γραμμής.