Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο

Η έκθεση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ με τίτλο "Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη", που αναδεικνύει τα προϊόντα της περιφέρειας στην Αθήνα, έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ. Δείτε τα εγκαίνια της έκθεσης ΕΔΩ.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, σε ανάρτηση του δήλωσε ότι στηρίζει την έκθεση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ με τίτλο "Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη", μία έκθεση που αναδεικνύει τα προϊόντα της περιφέρειας στην Αθήνα. Δείτε περισσότερα για την έκθεση ΕΔΩ.

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, από τις 10 έως τις 13 Απριλίου, θα παρουσιάσει προϊόντα της περιφέρειας ΑΜΘ, σε έκθεση τροφίμων και ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα. 

Στην Ξάνθη συνεδρίασε τη Δευτέρα (20/11) το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιο Μωραΐτη, να αναδεικνύεται νέος πρόεδρος του συμβουλίου, παίρνοντας τη θέση του Χριστόδουλου Τοψίδη που θα είναι πλέον νέος περιφερειάρχης. Ο Μάρκος Δέμπας από το Επιμελητήριο Καβάλας θα είναι ο Α’ αντιπρόεδρος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του νέου Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.