Επιμελητήριο Καβάλας

Με τηλεδιάσκεψη ενημερώθηκε το Επιμελητήριο Καβάλας από την ΕΡΓΟΣΕ για την σιδηροδρομική σύνδεση Τοξοτών-Νέου Λιμανιού Φίλιππος Β’.

Με τηλεδιάσκεψη ενημερώθηκε το Επιμελητήριο Καβάλας από την ΕΡΓΟΣΕ για την σιδηροδρομική σύνδεση Τοξοτών- Νέου Λιμανιού Φίλιππος Β’.

Με επιστολή του προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ζητά παράταση στην εφαρμογή της νομοθεσίας για τα POS.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, οι Δήμοι Καβάλας, Θάσου, Παγγαίου και Νέστου, συμμετείχαν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου (TTR BUCHAREST)

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, είχαν τη Δευτέρα (12/02), συνάντηση με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, Σταυρούλα Δαδάκη, για να συζητήσουν για τα έργα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρο Εμπορίου.

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο Επιμελητήριο της Καβάλας στις 18.00 το απόγευμα, θα γίνει συνάντηση γνωριμίας της αναπτυξιακής γερμανικής Τράπεζας “Procredit Bank” με επιχειρηματίες όλων των κλάδων.

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, Ρουμανία, 15-18 Φεβρουαρίου, θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Καβάλας.

Συζήτηση για αναπτυξιακά θέματα της Καβάλας και της Θάσου είχαν το πρωί της Δευτέρας (29/01), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου. 

Αρνητικά κρίνουν οι επτά στους δέκα επαγγελματίες στην Καβάλα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο σύμφωνα με το δέκατο οικονομικό βαρόμετρο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη στέλνει το Επιμελητήτιο Καβάλας σχετικά με την αύξηση των δημοτικών τελών.

Στο Επιμελητήριο Καβάλας, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Μάρκο Δέμπα, και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Τη Δευτέρα (20/11), το Επιμελητήριο Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, θα κάνουν ενημερωτική εκδήλωση για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στις βιτρίνες, καθώς και φέτος θα γίνει διαγωνισμός από τον Δήμο Καβάλας, για την καλύτερα στολισμένη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Εννιά στους δέκα επιχειρηματίες της Καβάλας κρίνουν πως οι πρόσφατες καταστροφές στη Θεσσαλία θα επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους Μάρκο Δέμπα, Γιώργο Φραγκιόγλου και Αναστάσιο Μπίλια, για ορειβατικό εξοπλισμό που παρέδωσαν στον σύλλογο. 

“Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, σε όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες, στους φορείς και τις οργανώσεις, που στήριξαν με την παρουσία τους την Έκθεση μας, στους χορηγούς και το τεχνικό προσωπικό και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ευχαριστήρια ανακοίνωση του για την έκθεση "KavalaExpo", το Επιμελητήριο Καβάλας.

Η ΔΕΔΑ από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, δίνει φυσικό αέριο στην Καβάλα και ενημέρωσε το

Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με εταιρείες από τη Βουλγαρία, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από τη Νότιο Κορέα, διοργανώνουν το Επιμελητήριο Καβάλας, η HELEXPO και o Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τα Επιμελητήρια Καβάλας, Δράμας και Τρικάλων συνδιοργάνωσαν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Τουρισμός και Γαστρονομία ως πυλώνας οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του τόπου» στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Το επιμελητήριο Καβάλας σε μια προσπάθεια να προωθήσει την τοπική γαστρονομία αλλά και να δώσει ιδέες και τρόπους πως το σχέδιο αυτό θα μπορούσε να αναπτυχθεί παρουσίασε το Σάββατο 17 Ιουνίου το δίκτυο «Meteorisimo».

Το Επιμελητήριο Καβάλας θα διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 17:30 το απόγευμα, στο καφέ Fragokota στη Νέα Πέραμο.

Την Τετάρτη (24/05) έγινε η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου "Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημοσίου χώρου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου". Στόχος της παρέμβασης είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και η ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

Συνάντηση εργασίας έγινε στο Επιμελητήριο Καβάλας, τη Παρασκευή (19/05), μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανου Γεωργιάδη και του Πρόξενου Αδριανουπόλεως Αριστείδη Ραδιόπουλου.

Το Επιμελητήριο Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει για ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 1.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει για δύο νέα πρόγραμμα του Δ.Υ.ΠΑ. που οι αιτήσεις έχουν αρχίσει.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν.

Ολοκληρώθηκε το έκτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας, που αφορά τις επιχειρήσεις - μέλη του και αποτελεί δίμηνη έρευνα, με ερωτήσεις επικαιρότητας και ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία των επιχειρήσεων.

Τη Δευτέρα (27/03) στο Επιμελητήριο Καβάλας έγινε συνάντηση εργασίας μεταξύ μελών του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως η πρώτη κοινή δράση των δύο πλευρών θα είναι η “Λευκή Νύχτα στις 5 Μαΐου.

Από τις 9 έως και τις 13 Μαρτίου διεξήχθη η πρώτη έκθεση «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», που διοργάνωσαν τα έξι Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, μέσω του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Σελίδες