Επιμελητήριο Καβάλας

Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με εταιρείες από τη Βουλγαρία, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από τη Νότιο Κορέα, διοργανώνουν το Επιμελητήριο Καβάλας, η HELEXPO και o Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τα Επιμελητήρια Καβάλας, Δράμας και Τρικάλων συνδιοργάνωσαν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Τουρισμός και Γαστρονομία ως πυλώνας οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του τόπου» στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Το επιμελητήριο Καβάλας σε μια προσπάθεια να προωθήσει την τοπική γαστρονομία αλλά και να δώσει ιδέες και τρόπους πως το σχέδιο αυτό θα μπορούσε να αναπτυχθεί παρουσίασε το Σάββατο 17 Ιουνίου το δίκτυο «Meteorisimo».

Το Επιμελητήριο Καβάλας θα διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 17:30 το απόγευμα, στο καφέ Fragokota στη Νέα Πέραμο.

Την Τετάρτη (24/05) έγινε η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου "Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημοσίου χώρου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου". Στόχος της παρέμβασης είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και η ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

Συνάντηση εργασίας έγινε στο Επιμελητήριο Καβάλας, τη Παρασκευή (19/05), μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανου Γεωργιάδη και του Πρόξενου Αδριανουπόλεως Αριστείδη Ραδιόπουλου.

Το Επιμελητήριο Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει για ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 1.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει για δύο νέα πρόγραμμα του Δ.Υ.ΠΑ. που οι αιτήσεις έχουν αρχίσει.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν.

Ολοκληρώθηκε το έκτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας, που αφορά τις επιχειρήσεις - μέλη του και αποτελεί δίμηνη έρευνα, με ερωτήσεις επικαιρότητας και ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία των επιχειρήσεων.

Τη Δευτέρα (27/03) στο Επιμελητήριο Καβάλας έγινε συνάντηση εργασίας μεταξύ μελών του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως η πρώτη κοινή δράση των δύο πλευρών θα είναι η “Λευκή Νύχτα στις 5 Μαΐου.

Από τις 9 έως και τις 13 Μαρτίου διεξήχθη η πρώτη έκθεση «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», που διοργάνωσαν τα έξι Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, μέσω του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Την Πέμπτη (09/03) στις 18:30 στο μετρό Συντάγματος, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης τροφίμων & ποτών υπό τον τίτλο «Μοναδικές γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη».

Ολοκληρώθηκε το πέμπτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας, που αφορά τις επιχειρήσεις - μέλη του και αποτελεί δίμηνη έρευνα, με ερωτήσεις επικαιρότητας και ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία των επιχειρήσεων.

Στις 23 Φεβρουαρίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι συμμετείχαν οι Δήμοι Καβάλας, Νέστου, Παγγαίου και Θάσου.

Το Επιμελητήριο Καβάλας με ανακοίνωση του, αναλύει τις καινοτομίες του νέου νόμου εμπορικής διαιτησίας που ψηφίστηκε στις 4 Φεβρουαρίου και καταργεί τον προηγούμενο νόμο.

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό στα γραφεία του Επιμελητηρίου, έως την Παρασκευή (17/02).

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό συμβούλιο της ΑΜΘ, ενημέρωσε πως στο διάστημα 8 έως 12 Μαρτίου, τα επιμελητήρια της περιφέρειας θα διοργανώσουν έκθεση τροφίμων και ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα. Στόχος της έκθεσης η ανάδειξη των προϊόντων των περιοχών της ΑΜΘ, κάτι που φυσικά περιλαμβάνει και τις Καβάλα και Θάσο.

Η έκθεση SEAFOOD EXPO GLOBAL είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση στον κόσμο ιχθυηρών & θαλασσινών και εδραιώνεται στη νέα της έδρα στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. 

Στο Επιμελητήριο Καβάλας έγινε ενημερωτική εκδήλωση για την προώθηση της αγοράς για τα προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας στις αγορές τις Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Βελγίου και Βουλγαρίας.

To Επιμελητήριο με ανακοίνωση του ενημερώνει για την εφαρμογή του ΕΟΤ “Visit Greece”, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν από εκεί να προβληθούν δωρεάν.

Το Επιμελητήριο Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει για το πρόγραμμα “πράσινα ταξί”. Στις 9 Ιανουαρίου 2023 ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων και παράλληλα τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα της δράσης prasinataxi.gov.gr.

Πρόσκληση στις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο 5ο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας απευθύνει στα μέλη του το Επιμελητήριο Καβάλας.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δίνει στην δυνατότητα στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν δωρεάν το booth της για να προβάλλουν την δουλειά τους.

Ολοκληρώθηκε το τέταρτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας, που αφορά τις επιχειρήσεις - μέλη του και αποτελεί δίμηνη έρευνα, με ερωτήσεις επικαιρότητας και ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία των επιχειρήσεων. 

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, έρχεται να επενδύσει στην χώρα μας και στην Καβάλα ειδικότερα, η οποία διαθέτει, όλα τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες, να υποδεχτεί μια τέτοια μεγάλη επένδυση.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 17 Νοεμβρίου 2022 στο Επιμελητήριο Καβάλας μεταξύ του Προέδρου κ. Μάρκου Δέμπα και του πρέσβη της Βρετανίας κ. Μάθιου Λοτζ. 

Ανακοίνωση εξέδωσε το Επιμελητήριο Καβάλας για τη νέα δέσμη Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ».

Παρουσιάστηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, η ενεργοποίηση για το Συλλογικό Σήμα της Ε.Ε. «M MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) από το Επιμελητήριο ΚΑΒΑΛΑΣ και τον ΣΕΒΕ- Σύνδεσμος Εξαγωγέων.

Σελίδες