Επιμελητήριο Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου η Αδελφοποίηση των Επιμελητηρίων Κορινθίας, Ημαθίας και Καβάλας.

Έχει ακουστεί αρκετές φορές έως τώρα, όμως αυτή την φορά ο κύβος ερρίφθη για την υποψηφιότητα του Καβαλιώτη επιχειρηματία Γιάννη Σαρρή στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, θα συμμετάσχει για ακόμη μία χρονιά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει πως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Στρατηγικές πρόσβασης σε διεθνείς αγορές», συνεχίζεται με τον Γ’ Κύκλο του (ο Α’ και Β’ κύκλος ολοκληρώθηκαν στις 21 Ιουνίου).

Σε δικαστική προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του νέου νόμου για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών θα προχωρήσει σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών -Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων.

Μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας είχαν συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Σωματείου επαγγελματικών σκαφών αναψυχής χωρίς πλήρωμα, την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Ανοδικός ο δείκτης οικονομικής συγκυρίας για τις επιχειρήσεις της Καβάλας - Παραμένουν αισιόδοξοι οι επιχειρηματίες - Θετική η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης

Με επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της Αθήνας, ολοκληρώθηκε η 2η έκθεση «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», που διοργάνωσαν τα έξι Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει, ότι η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προσκαλούν για συμμετοχή στο Διαγωνισμό για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2024».

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 τα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη».

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, από τις 10 έως τις 13 Απριλίου, θα παρουσιάσει προϊόντα της περιφέρειας ΑΜΘ, σε έκθεση τροφίμων και ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα. 

"Ουσιαστική συμφωνία" χαρακτηρίζει την συνάντηση εργασίας, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

Το Επιμελητήριο Καβάλας και ο Σύλλογος λογιστών φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών Ν. Καβάλας διοργανώνουν εργατικό σεμινάριο με θέμα:

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, συναντήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στα γραφεία της Δομής Στήριξης της νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας – Kick it, με τον Ευρωβουλευτή, κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Με τηλεδιάσκεψη ενημερώθηκε το Επιμελητήριο Καβάλας από την ΕΡΓΟΣΕ για την σιδηροδρομική σύνδεση Τοξοτών-Νέου Λιμανιού Φίλιππος Β’.

Με τηλεδιάσκεψη ενημερώθηκε το Επιμελητήριο Καβάλας από την ΕΡΓΟΣΕ για την σιδηροδρομική σύνδεση Τοξοτών- Νέου Λιμανιού Φίλιππος Β’.

Με επιστολή του προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ζητά παράταση στην εφαρμογή της νομοθεσίας για τα POS.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, οι Δήμοι Καβάλας, Θάσου, Παγγαίου και Νέστου, συμμετείχαν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου (TTR BUCHAREST)

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, είχαν τη Δευτέρα (12/02), συνάντηση με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, Σταυρούλα Δαδάκη, για να συζητήσουν για τα έργα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρο Εμπορίου.

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο Επιμελητήριο της Καβάλας στις 18.00 το απόγευμα, θα γίνει συνάντηση γνωριμίας της αναπτυξιακής γερμανικής Τράπεζας “Procredit Bank” με επιχειρηματίες όλων των κλάδων.

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, Ρουμανία, 15-18 Φεβρουαρίου, θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Καβάλας.

Συζήτηση για αναπτυξιακά θέματα της Καβάλας και της Θάσου είχαν το πρωί της Δευτέρας (29/01), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου. 

Αρνητικά κρίνουν οι επτά στους δέκα επαγγελματίες στην Καβάλα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο σύμφωνα με το δέκατο οικονομικό βαρόμετρο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη στέλνει το Επιμελητήτιο Καβάλας σχετικά με την αύξηση των δημοτικών τελών.

Στο Επιμελητήριο Καβάλας, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Μάρκο Δέμπα, και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Τη Δευτέρα (20/11), το Επιμελητήριο Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, θα κάνουν ενημερωτική εκδήλωση για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στις βιτρίνες, καθώς και φέτος θα γίνει διαγωνισμός από τον Δήμο Καβάλας, για την καλύτερα στολισμένη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Εννιά στους δέκα επιχειρηματίες της Καβάλας κρίνουν πως οι πρόσφατες καταστροφές στη Θεσσαλία θα επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους Μάρκο Δέμπα, Γιώργο Φραγκιόγλου και Αναστάσιο Μπίλια, για ορειβατικό εξοπλισμό που παρέδωσαν στον σύλλογο. 

Σελίδες