Επιμελητήριο Καβάλας

Συνάντηση εργασίας, με επιχειρηματικούς φορείς του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2022 στο Επιμελητήριο Καβάλας, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη. 

Συμπεράσματα του συνεδρίου ήταν ότι η συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απαιτεί νέα συστήματα παραγωγής που να συνδυάζουν την φυσική παραγωγή με την καινοτομία.

Τρεις στις τέσσερις επιχειρήσεις στην Καβάλα ανέβασαν τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών τους λόγω της αύξησης στις τιμές σε ενέργεια και πρώτες ύλες.

Την προσοχή στους επαγγελματίες εφιστά το Επιμελητήριο μετά τα περιστατικά εξαπάτησης που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Καβάλας. Επιτήδειοι με το πρόσχημα την δήθεν αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, καταφέρνουν και αποσπούν τραπεζικά στοιχεία και κωδικούς ασφαλείας του e-banking, για την δήθεν άμεση πληρωμή,

Στην Καβάλα βρίσκονται στελέχη της ΔΕΔΑ προκειμένου να ενημερώσουν τους επαγγελματίες και τους οικιακούς χρήστες για τα οφέλη του φυσικού αερίου.

Τρόφιμα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη μοίρασαν μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας, ενόψει Πάσχα. 

 

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στην 3η Διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Erasmus +, στο Γντανσκ της Πολωνίας

 

Το "κούρεμα" του τραπεζικού δανείου μεταξύ της εταιρείας διαχείρισης του δανείου και της ΒΙΟΠΑ Καβάλας ΑΕ πέτυχες το διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου.

 

Άρχισαν οι αιτήσεις για την ένταξη ανέργων στο πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας με επιδότηση έως και 36.000 ευρώ. Δίνεται έμφαση στις γυναίκες και στην ψηφιακή οικονομία 

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει για την νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών»αφορά στην ενίσχυση Αυτοαπασχολούμενων Λογιστών – Φοροτεχνικών, καθώς και Νομικών Προσώπων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα σε ανάγκες ψηφιακού εκσυγχρονισμού τους.
 

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν το booth της Περιφέρειας ΑΜΘ, έτσι ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους, είτε μοιράζοντας έντυπο διαφημιστικό υλικό, είτε κάνοντας τα ραντεβού τους με τους ενδιαφερόμενους ξένους επαγγελματίες.

To Visit Greece Αpp αποτελεί ένα επιπλέον χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη διαδικτυακή φαρέτρα του EOT το Μάιο του 2020.

Να αντιδράσει απέναντι στις ανισότητες που υπάρχουν στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο μεταξύ του Έβρου και των υπολοίπων νομών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ζητά από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα ο Γιάννης Παναγιωτίδης. 

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 16/Α/04.02.2022 ο νέος Αναπτυξιακός νόμος 4887/2022 με τίτλο "Αναπτυξιακός Νόμος -Ελλάδα Ισχυρή Ανά

Προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο και τη Δημωφέλεια πρόκειται να υπογράψει το Επιμελητήριο Καβάλας με στόχο τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις ή θεματικές εκδηλώσεις στο εκθεσιακό κέντρο στη Νέα Καρβάλη. 

Πάνω από 400 επιχειρήσεις άνοιξαν μέσα στο 2021 στην Καβάλα και 117 κατέβασαν οριστικά ρολά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έκανε γνωστά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, μιλώντας στον KavalaNews 102.8. 

Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε την Τρίτη 1/2, στο Επιμελητήριο Καβάλας, μεταξύ του Επιμελητηρίου, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της

Αρχίζει σήμερα Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων επιχειρήσεων για τον Γ’ κύκλο του προγράμματος δημιουργίας 7.000 νέων θέσεων εργασίας για ανέργους 30 ετών και άνω στις λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας (Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας), με έμφαση σε μακροχρόνια ανέργους και ανέργους 50 ετών και άνω. 

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού (ΕΑ) ξεκινά για πρώτη φορά μια πανελλαδικής εμβέλειας επικοινωνιακή εκστρατεία προώθησης του θεσμού του whistleblowing (ανώνυμη παροχή πληροφοριών δημοσίου συμφέροντος για θέματα ανταγωνισμού) σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εμπνεόμενη από σχετικές Ευρωπαϊκές οδηγίες. 

Μία σειρά από προτάσεις και σκέψεις με αφορμή την αύξηση της τιμής πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας καταθέτει πρ

Μέτρα στήριξης στον κλάδο της εστίασης ζητά με επιστολή της στην κυβέρνηση το Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Η προβολή και η διαφήμιση της Καβάλας, ως προορισμός κρουαζιέρας, καθώς εμφανίζει ιδιαίτερη δυναμική σαν περιοχή

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, η νέα δομή επιχειρηματικότητας και καινοτομίας  του Επιμελητηρίου Καβάλας, υποδέχθηκε τους ωφελούμεν

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 4919/Β/24.10.2021 σχετικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στ

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε μια σειρά από εκθέσεις για το έτος 2022. 

 

Η Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας με τίτλο «Kick-iT» είναι ο νέος επιχειρηματικός επιταχυ

Η Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας με τίτλο «Kick-iT» είναι ο νέος επιχειρηματικός

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Ζήτομιρ της Ουκρανίας Andriy Mykhailov συναντήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας την Τρ

Σελίδες