Καβάλα

Εκδηλώσεις κατά του πολέμου στην Ουκρανία και κατά της αμυντικής συμφωνίας μ

Οι αγορές της Αυστρίας και της Βρετανίας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, σύμφωνα μ

«Ατύπως, και το βλέπεις αυτό από την κίνηση όλων, η χώρα έχει μπει σε μία προεκλογική περίοδο

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2022, οι εκδηλώσε

Ο διαγωνισμός ορθογραφίας «επέστρεψε» στην Καβάλα

Μία ξεχωριστή Κυριακή έζησαν οι λάτρεις της κλασικής μοτοσικλέτας και της βέσπα στην Καβάλα.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά συμμετείχαν 16 ομάδες, στις κα

Αδυναμία να εκτελέσει τα έργα που έχει προγραμματίσει δηλώνει ο Δήμος Παγγαίου λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας. Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με ανακοίνωσή του.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα διαρκέσει η έκθεση εικαστικής υφαντικής "Με κλωστή και με βελόνα" που πραγματοποιείται στο σπίτι του Mohamed Ali στην παλιά πόλη της Καβάλας.

Το πρωί του Σαββάτου 21 Μαΐου 2022, καθάρισαν ένα τμήμα της χερσονήσου της Παναγίας, μαζεύοντας απορρίμματα από διάφορα σημεία, καθώς και από τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο παραλιακό μέτωπο!

Το meteo Kav επεκτείνεται. Μια νέα κάμερα υψηλής ανάλυσης τοποθετήθηκε στην περιοχή της Νέας Περάμου με πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου επαγγελματιών.

Έκκληση για αιμοπετάλια για να ανταπεξέλθει στη νέα περιπέτεια με την υγεία της προς όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν απευθύνει η Ρεγγίνα Μακέδου. 

Στην Καβάλα, θα βρεθεί για τέσσερις ημέρες το ευρωπαϊκό πρόγραμμα nZEB Roadshow με δωρεάν εκδηλώσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια για το κοινό αλλά και για εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και φοιτητές σχετικά με τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας.

Την εβδομάδα από 09 έως 13/05/2022 υλοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Κεραμωτής η 6η και τελευταία κινητικότητα του Ευρωπαϊκού project ανταλλαγής καλών πρακτικών Erasmus+ KA229, με γενικό τίτλο “Healthy Bodies!  Healthy Minds!” και με θέμα συνάντησης:  “Social Health” - πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε το σχολικό έτος 2019-2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ουρές χιλιομέτρων είχαν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 21 Μαΐου στο συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας από αυτοκίνητα κυρίως Βουλγάρων προκειμένου να περάσουν στη χώρα μας. 

Πριν καν... περπατήσει ο Μάρκος Βακόνδιος βρισκόταν σκαρφαλωμένος σε πεδία αναρρίχησης. Λάτρεις των βουνών και της αναρρίχησης, οι γονείς του τον έπαιρναν μαζί τους σε κάθε τους ταξίδι και του εμφύτευσαν την αγάπη για το...σκαρφάλωμα.

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου οι εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στην Αθήνα.

Ο κ. Παύλος από τις Κρηνίδες Καβάλας πήρε τηλέφωνο το απόγευμα της Παρασκευής φωνάζοντας και βρίζοντας την ΔΕΥΑΚ επειδή έφραξε το φρεάτιο αποχέτευσης μπροστά στο σπίτι του.

«Όλοι έχουμε δει τη χώρα να πέφτει στα βράχια λόγω των εξοπλιστικών προγραμμάτων», σημείωσε.«Επομένως “ναι” στην αγορά εξοπλιστικών αλλά όχι σε βάρος της δημοσιονομικής πολιτικής που έχει ως αντίκτυπο τη φωτοχοποίηση των πολιτών» λέει χαρακτηριστικά η κ. Ελευθεριάδου.

Γεμάτη αισιοδοξία και με μηνύματα για τη δωρεά μυελού των οστών η Ρεγγίνα Μακέδου αποχωρίζεται για δεύτερη φορά τα μαλλιά, αφού όπως λέει αν δεν το κάνει θα της μείνουν στα χέρια λόγω της θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει. Η ίδια πάντως το έκανε χορεύοντας και αυτή τη φορά. 

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την συμπλήρωση 103 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων πραγματοποιούνται στην πόλη της Καβάλας με την καθιερωμένη λαμπαδηφορία στους δρόμους της Καβάλας.

«Όπου πας εσύ θα ‘μαι πάντα εγώ να σου τραγουδώ», λέει ένα σύνθημα του Ολυμπιακού.

Το πρωί της Παρασκευής (20/5) τελέσθηκε το Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και ακολούθησε το

Η αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική και την μαγειρική δεν κρύβεται από το υλικό που ανεβάζει σε τακτά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Καβαλιώτης chef και pastry chef Πέτρος Μαούνατζης.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Καβαλιώτης Χρόνης Μυλωνάς, για να μνημονεύσει τα 100

Ο Νίκος Τσιλογέωργης αναδείχθηκε ξανά πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας.

Ο Δήμος Καβάλας αποκτά 51 ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης ειδικής σχεδίασης για κοινόχρηστα συστήματα μίσθωσης, εκ των οποίων, τα 2 θα είναι για ΑμεΑ.

Κάλεσμα σε εργαζόμενους, κοινωνικούς φορείς, εργατικά σωματεία να σταθούν αλληλέγγυοι στην εκδίκαση της αγωγής των 133 απολυμένων στα Λιπάσματα Καβάλας, την Τρίτη 24 Μαΐου, απευθύνει το σωματείο εργαζομένων.

Σελίδες