Καβάλα

H Aegean Sea Lines ενημέρωσε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου, η αναχώρηση του πλοίου “Anemos” την Τρίτη (19/03) από Καβάλα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ξεκινά η ελεγχόμενη στάθμευση στην περιοχή της Παναγίας στην Καβάλα από το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας ζητά η συναυλία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ να ενταχθεί ως έκτακτο θέμα στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

«100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε»

Την Καθαρά Δευτέρα (18/03) τίμησαν οι Καβαλιώτες έξω από το αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καλαμίτσα.

γράφει ο

Κώστας Παπακοσμάς

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας (18/03), υπήρξε εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, με παραδοσιακούς χορούς και σαρακοστιανά εδέσματα.

Εκατοντάδες Καβαλιώτες και επισκέπτες της πόλης ήταν καλεσμένοι στο Carnival Shopping party που διοργάνωσαν ο Δήμος Καβάλας, η περιφερειακή ενότητα, το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος.

Όταν το ρολόι δείξει 03:00 π.μ. θα γυρίσουμε τους δείκτες μία ώρα μπροστά για να δείξει 04:00π.μ. σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στο 11ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, στην Κωνσταντινούπολη συμμετέχει το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας σε 81 Γραφεία Ταυτοτήτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο πλευρό των εργαζομένων στα πετρέλαια βρίσκεται και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας.

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της Λίτσας Ασωνίτου μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης της Καβάλας.

Την οργάνωση και την λειτουργία των δομών φιλοξενίας μεταναστών σε Καβάλα, Δράμα και Σέρρες επιθεώρησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Καιρίδης κατά τις επισκέψεις εργασίας που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί.

Πτήσεις κοινού κωδικού ανακοίνωσαν Aegean Airlines και Eurowings. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι αριθμοί πτήσεων Α3 της Aegean πρόκειται σταδιακά να εμφανίζονται στις πτήσεις της Eurowings από και προς την Ελλάδα, με έναρξη στις 24 Μαρτίου του 2024.

Από τις 16 έως τις 31 Μαρτίου θα γίνουν νέες εργασίες για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα.

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της Καβάλας, της Δράμας και της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη (14/03).

«Για δεύτερη φορά το υπουργείο… εργασίας επιλέγει να συμπεριφέρεται ως υπουργείο εργοδοσίας και να παρεμβαίνει σε βάρος των απολυμένων εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας»

Όλα τα Σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων, τα κόμματα, τους φορείς και τους πολίτες της Καβάλας καλούν για στήριξη και συμπαράσταση οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια Καβάλας.

Σε συνέντευξή της στον ΑNT1, η Ρεγγίνα Μακέδου, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και για την ανάγκη που υπάρχει για τους ασθενείς, για δότες μυελού των οστών.

Στην κοινή διαπίστωση ότι εξελίσσεται σε ισχυρό ο δεσμός που αναπτύσσουν οι ιδιώτες με την τοπική αυτοδιοίκηση στην αστική και αγροτική ανάπτυξη προέβησαν οι συμμετέχοντες East Macedonia Thrace Forum, που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη από τη City Hub Events.

Ο διευθυντής του χειρουργικού τμήματος του Νοσοκομείου της Καβάλας, Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, με ανάρτηση του παρουσιάζει τους εντυπωσιακούς αριθμούς των χειρουργικών επεμβάσεων του νοσοκομείου.

Σελίδες