Κατερίνα Πετράκη

Εξαιρετικά οριακή κρίνεται, σύμφωνα με την πρόεδρο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη, η κατάσταση λειτουργίας του ιδρύματος, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού.

Ευρεία σύσκεψη συγκαλεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Αυγούστου το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Ένα νέο περιστατικό επίθεσης σε γιατρούς και νοσηλευτές περιγράφει η πρόεδρος του σωματείου εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας, Κατερίνα Πετράκη...

Υψηλούς τόνους σε βάρος της κυβέρνησης χρησιμοποιεί το Σωματείο Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας στην τελευταία του ανακοίνωση σχετικά με τους υγειονομικούς που έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο σε αναστολή λόγω άρνησής τους να εμβολιαστούν.

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Καβάλας! Η μάχη που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους είναι δυστυχώς άνιση», αναφέρει σε ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Καβάλας δεν ξεχνούν τους συν

«Πρέπει να προσληφθούν πάνω από 100 άτομα για να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου» λέει στον KavalaNews 102,8 η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη. 

Κάτω από τα όρια ασφαλείας λειτουργεί το νοσοκομείο Καβάλας είπε στον KavalaNews 102,8 η πρόεδρος των εργαζομένων Κατερίνα Πετράκη

Γεμάτα νοσοκομεία πριν καν έρθει ο χειμώνας. «Βράζει» η Βόρεια Ελλάδα με την πληρότητα στις ΜΕΘ να έχει ήδη εκτιναχθεί στο 90%.

 

Άνοιξε σήμερα (30/9) η πλατφόρμα των ραντεβού για τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορωνοϊού, στους πολίτες άνω

"'Την κατάσταση αυτή τη δημιούργησε το ίδιο το υπουργείο ενδεχομένως και σκόπιμα. Δεν μερίμνησε για το τι θα κάνει όταν θα μείνει χωρίς προσωπικό με τις αναστολές εργασίας" είπε στον kavalaNews 102,8 η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη σχολιάζοντας την απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου να προχωρήσει σε συμβάσεις με νοσηλευτές μέσω παρόχων και ιδιωτών. 

Έχουν βγει σε αναστολή εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Καβάλας που έχουν πολύ περισσότερα αντισώματα επειδή νόσησαν από εμάς που εμβολιαστήκαμε ωστόσο επειδή έχει περάσει το εξάμηνο δεν μπορούν να βρίσκονται στην εργασία τους. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που πρέπει να διορθωθεί είπε στον KavalaNews 102,8 η πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Κατερίνα Πετράκη. 

Ξεπερνά τους 50 ο αριθμός των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας που παραμένουν ανεμβολίαστοι τελευταία ημέρα της διορίας που έχει δοθεί από την κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές. 

Για στοχοποίηση των υγειονομικών έκανε λόγο, μιλώντας στον ΚavalaNews 102.8 η πρόεδρος των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας,

Ελλείψεις στις βελόνες για τα εμβόλια έχει παρατηρηθεί στο νοσοκομείο Καβάλας, σύμφωνα με την πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων, Κατερίνα Πετράκη. 

 

Μία πανδημία, η οποία επέβαλε τους δικούς της όρους και κανόνες, δυστυχώς ενίσχυσε τις ανισότητες και εδραίωσε για τα καλά την πεποίθηση, ότι τελικά η υγεία  αποτελεί αναμφισβήτητα το ύψιστο αγαθό, ταυτόχρονα ανέδειξε την αξία και την συμβολή του ΕΣΥ και των λειτουργών του!

«Τα κενά στο Νοσοκομείο Καβάλας έχουν καλυφθεί με επικουρικό προσωπικό οι προσλήψεις που έγιναν από τον Μάρτιο λόγω κορωνοϊού δεν φτάνουν καθώς πολλοί εργαζόμενοι έχουν θεμελιώσει το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα, ενώ άλλοι αποχωρούν λόγω των συνθηκών», είπε μιλώντας στον KavalaNews 102,8

Το πρωί της Δευτέρας θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στην 60χρονη συνταξιούχο νοσηλεύτρια που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Καβάλας μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ. 

Η πρόεδρος εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας σχολιάζει πως την στιγμή που επιτάσσουν γιατρούς για να στελεχωθούν νοσοκομεία της

Ομαλά κύλησε η πρώτη μέρα του εμβολιασμού (8/1) στο Νοσοκομείο Καβάλας. Πρώτος εμβολιάστηκε ο νευροχειρούργος και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Βαγγέλης Καμπουρίδης (δες ΕΔΩ). Την Πέμπτη (7/1) παρελήφθησαν 460 εμβόλια και σύμφωνα με τον προγραμματισμό την πρώτη μέρα έγιναν 100 εμβόλια και από το Σάββατο θα γίνονται 120. 

 

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Καβάλας και στις κλινικές όπου νοσηλεύονται ασθενείς με covid19 μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο kontra channel η πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κατερίνα Πετράκη. 

Επιστολή προς τη διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας την οποία κοινοποιούν στα μέσα ενημέρωσης απέστειλε το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου σχετικά με τη λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, στη συνεδρίασή του της 20-3-19,αποφάσισε να πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την επικείμενη «εφαρμογή του Οργανισμού 2012 στο Νοσοκομείο», στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, την Τρίτη 26-3-19 στις 10:00π.μ.

Στο ζήτημα της εφαρμογής του μνημονιακού νόμου του 2012  στο νοσοκομείο της Καβάλας που περιλαμβάνει περιορισμούς και συμπτύξεις κλινικών αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση ο διοικητής Τάσος Καρασαββόγλου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαρτίου. 

Το Σωματείο Εργαζόμενων στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καβάλας, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι το Νοσοκομείο λειτουργεί με λιγότερο από το 50% του α