Ξεπερνά τους 50 ο αριθμός των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας που παραμένουν ανεμβολίαστοι τελευταία ημέρα της διορίας που έχει δοθεί από την κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές. 

 

Την ανησυχία της για το τι θα συμβεί από αύριο που θα αρχίσουν οι ανατολές εργασίες σύμφωνα με τον νόμο εξέφρασε στον kavalaNews 102,8 η πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη. 

 

Ακούστε τι είπε στον kavalaNews 102,8 η Κατερίνα Πετράκη 

 

 

Όπως είπε η προθεσμία εκπνέει σήμερα στις 9:00 το βράδυ και δήλωσε αισιόδοξη πως ο αριθμός αυτός θα αλλάξει καθώς έως την τελευταία στιγμή κάποιοι θα πειστούν να εμβολιαστούν. 

 

Ωστόσο τόνισε πως δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος την ώρα μάλιστα που δεν υπάρχει σαφές πλάνο αντικατάστασης όσων θα τεθούν σε αναστολή εργασίας. 

 

Η κ. Πετράκη τόνισε επίσης πως είναι υπέρ του εμβολιασμού και όχι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που όπως είπε δημιουργεί αντιδράσεις. 

 

Τέλος εξέφρασε την απαισιοδοξία της για τα κενά που θα δημιουργηθούν στο Νοσοκομείο Καβάλας από την απόφαση αυτή της κυβέρνησης την ώρα που οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό αυξάνονται. 

 

Επιπλέον σχολιάζοντας τα σενάρια που κάνουν λόγο για εργολαβικούς νοσηλευτές στα Νοσοκομεία είπε όσοι τα επεξεργάζονται να τα εγκαταλείψουν.