"Έχουν βγει σε αναστολή εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Καβάλας που έχουν πολύ περισσότερα αντισώματα επειδή νόσησαν από εμάς που εμβολιαστήκαμε ωστόσο επειδή έχει περάσει το εξάμηνο δεν μπορούν να βρίσκονται στην εργασία τους.

 

Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που πρέπει να διορθωθεί" είπε στον KavalaNews 102,8 η πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Κατερίνα Πετράκη.

 

Επιπλέον εξέφρασε και την ανησυχία της για τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις αναστολές εργασίας τα οποία όπως είπε δεν είναι εύκολο να καλυφθούν άμεσα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των πολιτών σε περίπτωση που αυξηθούν οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό. 

 

Ακούστε τι είπε στον KavalaNews 102,8 η Κατερίνα Πετράκη 

 

 

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καβάλας οι εργαζόμενοι που επέστρεψαν στην εργασία τους από την πρώτη Σεπτεμβρίου έως και σήμερα είναι 8 αφού τελικά αποφάσισαν να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους. 

 

Στο μεταξύ συνεχίζονται τα τεστ αντισωμάτων σε όσους παρουσίασαν αποδεικτικό νόσησης αλλά και όσους σε όσους εμβολιάστηκαν οπουδήποτε αλλού εκτός από το Νοσοκομείο Καβάλας.