Στα χέρια των Αρχών ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου. Φέρεται να ομολόγησε το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου.

 

 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας από την αρχή κατέληξαν πως το κίνητρο ήταν προσωπικό και στράφηκαν οι έρευνες εξ αρχής προς αυτή την κατεύθυνση, φτάνοντας στην σύλληψη ενός 25χρονου, ο οποίος είχε διαφορές με το θύμα.

 

 

Μάλιστα, από την ανάλυση βιντεοληπτικών υλικών από κάμερες της περιοχής, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο δράστης βρισκόταν στην περιοχή και αποχώρησε από το σημείο λίγο μετά το έγκλημα.

 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος εργαζόταν στο μαρμαράδικο έως και πριν 6 μήνες μέχρι που απολύθηκε και ο αδερφός του επίσης εργάζεται στην ίδια επιχείρηση, θεωρούσε ότι το θύμα του φερόταν άσχημα, μάλιστα επικαλέστηκε ότι του έκανε bullying και πως εκείνος μίλησε στον κουμπάρο του και ιδιοκτήτη της επιχείρησης άσχημα για εκείνον και ζήτησε να απολυθεί με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά του.

 

Ο δράστης παραδέχτηκε πως πήρε την καραμπίνα του αδερφού του καθώς γνώριζε την ρουτίνα του θύματος, του έστησε καρτέρι και τον πυροβόλησε. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.