Χρυσούπολη δολοφονία

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τις 7 το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας συνοδευόμενος και από τον δικηγόρο του Μανώλη Βονικάκη.

Ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ τού αδερφού τού δράστη και του θύματος το βράδυ πριν τη δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο του 25χρονου το κίνητρο που του όπλισε το χέρι.

Στα χέρια των Αρχών ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου. Φέρεται να ομολόγησε το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου.

Τα κίνητρα της δολοφονίας του 52χρονου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών στη Χρυσούπολη Καβάλας εξακολουθούν να αναζητούν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στην έρευνα των Αρχών σχετικά με τη δολοφονία ενός 52χρονου στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας δεν έχουν σταματήσει λεπτό

Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα φυσίγγιο από 9βολο όπλο από αυτά που κυνηγούν αγριογούρουνα. Ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης λέει ότι ο πυροβολισμός ήταν ένας, όμως από τη διασπορά των σφαιριδίων «χτυπήθηκαν» όλα τα όργανα... 

Αστυνομικές πηγές φέρονται να διέρρευσαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου ότι εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας στη Χρυσούπολη.

Από απόσταση δέκα μέτρων πυροβολήθηκε ο 52χρονος από τη Χρυσούπολη τα ξημερώματα της Παρασκευής 16.09.2022.

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 52χρονου πατέρα δύο παιδιών, στη Χρυσούπολη Καβάλας, σήμερα τα ξημερώματα.

Πατέρας δύο παιδιών είναι ο 52χρονος που εκτελέστηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστος (ή άγνωστοι) τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου σε έναν 52χρονο στη Χρυσούπολη.