Η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του 52χρονου θύματος σοκάρει.

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Λευκή Γεωργάκη, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα φυσίγγιο από εννιάβολο, όπλο από αυτά που κυνηγούν αγριογούρουνα.

 

Πυροβόλησε από απόσταση περίπου 8-10 μετρων, απόσταση που θεωρείται μικρή για τη διασπορά των σφαιριδίων και ήξερε ότι όλα θα βρουν τον στόχο τους.

 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σπύρο Κουτσούκη, ο πυροβολισμός ήταν ένας, όμως από τη διασπορά «χτυπήθηκαν» ο αριστερός πνεύμονας, η καρδιά, το αριστερό νεφρό, το ημιδιάφραγμα και το ήπαρ.

 

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

 

Όσοι γνώριζαν τον άτυχο άνδρα ήξεραν πως είχε πάθος με το κυνήγι. Εκεί έχουν εστιάσει οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονίων.

 

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στο αν είχε το θύμα διαφορές με άλλον κυνηγό.

 

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι ο δράστης ή οι δράστες να είχαν στόχο άλλο θύμα και όχι τον άτυχο Δημήτρη.  

 

Ωστόσο, πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του θύματος αναφέρουν ότι ίσως υπήρχαν κάποιες προστριβές μεταξύ θύτη και θύματος για κάποια αγοραπωλησία ή για τα χωράφια.

 

Ο δράστης αφού σκότωσε τον 52χρονο κρύφτηκε και περίμενε και στη συνέχεια διέφυγε στα χωράφια, καθώς φαίνεται να γνώριζε καλά την περιοχή.

 

Η αστυνομία ερευνά όλες τις κάμερες στο εργοστάσιο, γιατί ίσως κάπου εντοπιστούν οι κινήσεις του πριν και μετά το φονικό.

 

Η αστυνομία συλλέγει μαρτυρίες από το στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

 

Πηγή: star.gr