«Ντροπή και ξεφτίλα». Έτσι χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, το ταξίδι από Καβάλα για Πρίνο με το πλοίο να χρειάζεται ακόμα και δύο ώρες για το ταξίδι. 

 

Τα παραπάνω ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δέμπας με άλλους χρήστες του διαδικτύου που είναι επαγγελματίες και ζουν σε Καβάλα ή Θάσο να συμφωνούν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου. 

 

«Δυστυχώς αυτούς χρόνια ολόκληρα δεν μπορεί κανείς να τούς κουνήσει μόνο ένας συνεταιρισμός θα ταρακουνήσει τους πλούσιους Θασιτες, φτάνει πια δεν έχουμε άλλες αντοχές για άλλες ανοχες!!» γράφει η πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας, Ελένη Βλατσιώτου

 

«Πριν 3 δεκαετίες: Καβάλα - Πρίνος ... 55 λεπτά & Κεραμωτή - Λιμένας ... 18 λεπτά!» σχολιάζει ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του '60, το "ΑΛΕΞΗΣ" εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα-Πρίνος σε μια ώρα (το ίδιο και το "ΜΑΡΙΑ"), ενώ σε κάποια δρομολόγια συνέχιζε και προς Λιμένα, όπου έφθανε μετά από 15 λεπτά.

 

Το "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΙ" εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα-Πρίνος σε 55 λεπτά, ενώ σε κάποια δρομολόγια συνέχιζε προς Λιμενάρια, όπου έφθανε σε 20-25 λεπτά. Οι ίδιοι αντίστοιχοι χρόνοι συνεχίστηκαν και από τα Ε/Γ-Ο/Γ "ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ" και "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΙΙ". (στοιχεία Νίκος Βασιλειάδης). 

 

Η ανάρτηση του Μάρκου Δέμπα: