Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης,  κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με ιθύνοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την προηγούμενη εβδομάδα,  μετέφερε το  πάγιο αίτημα  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για επάνδρωσή της με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, προκειμένου να συνδράμουν στο δύσκολο έργο που επιτελείται.

 

Επιπλέον, στα πλαίσια ενίσχυσης του έργου των αστυνομικών  της Περιφερειακής μας Ενότητας, ζητήθηκε και η παροχή ενός  νέου οχήματος στον Αστυνομικό Σταθμό Λιμεναρίων Θάσου, ενός οχήματος στο Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας, ενός οχήματος στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένος Καβάλας καθώς και μηχανών για την ομάδα ΔΙΑΣ.

 

Εκτός των άλλων, ο Βουλευτής εκθέτοντας τον καταλυτικό ρόλο των Αστυνομικών Σκύλων (Κ-9) στη μάχη κατά των ναρκωτικών, ζήτησε να ενισχυθεί  το δυναμικό της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας με ένα Αστυνομικό Σκύλο (Κ-9), δεδομένου ότι δε διαθέτει κανένα.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε, ικανοποιώντας άμεσα το αίτημα για την τοποθέτηση στελεχών στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, δηλαδή με την τοποθέτηση 3 αξιωματικών και 3 υπαξιωματικών.

 

(δελτίο Τύπου)