

Μια ευχάριστη έκπληξη και μια ξεχωριστή στιγμή υπερηφάνειας περίμενε τον Παναγιώτη Αρσονιάδη, μέλος του Επιμελητηρίου Καβάλας, κατά την παρουσία του στη Γαλλία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross των Εθνών.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του, η ευθύνη για την παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση της μεγάλης διοργάνωσης ανατέθηκε σε ελληνική εταιρεία με έμπειρους Έλληνες στο συνεργείο της, ανάμεσα στους οποίους πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Στέλιος Πολυχρονίδης.
«Το ότι την ευθύνη για την παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση του motocross Εθνών στη Γαλλία θα είχε ελληνική εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη με Έλληνες στο συνεργείο της ειλικρινά δεν το περιμέναμε. Στέλιο Πολυχρονίδη, σας ευχαριστούμε όλους σας για την πρόσκληση και την ξενάγηση»,
ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αρσονιάδης.
Απαντώντας στην ανάρτηση, ο Στέλιος Πολυχρονίδης έγραψε με τη σειρά του:
«Δική μας η χαρά κάθε φορά που μας επισκέπτονται φίλοι και συμπατριώτες!! Άλλωστε σχεδόν 20 χρόνια κρατάμε ψηλά τη γαλανόλευκη, υπερήφανοι για αυτό που προσφέρουμε στο παγκόσμιο μοτοκρός».
Ο Στέλιος Πολυχρονίδης διαθέτει μια εντυπωσιακή πορεία δεκαετιών στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών υψηλών απαιτήσεων, με σταθμούς από τα πρώτα του χρόνια στο ENA Channel της Καβάλας μέχρι τα μεγάλα τηλεοπτικά «σαλόνια» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross και της Eurovision Junior, αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό ταλέντο διαπρέπει παγκοσμίως.