αστυνομική διεύθυνση καβάλας

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, μετά από συζήτηση που είχε την Πέμπτη (21/03), με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στις 7 Απριλίου η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας θα ενισχυθεί με 8 αστυνομικούς, ο Αερολιμένας Καβάλας, θα ενισχυθεί για 6 μήνες με 10 δόκιμους αστυνομικούς και το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου θα ενισχυθεί για 6 μήνες με 6 πρωτοετείς και 6 τριτοετείς σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομίας. 

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του έδειξε την έντονη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να αποσπαστούν, για 3 μήνες, 29 αστυνομικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σε αυτή της Θεσσαλονίκης. 

 

Την Πέμπτη (04/05) συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από ενάμιση κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 469,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 46 γραμμάρια κοκαΐνης, 3 ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ενόψει του ποδηλατικού γύρου της Θάσου το Σάββατο (29/0

Την Τρίτη (07/03) ένας Καβαλιώτης βρήκε πορτοφόλι που είχε χαθεί το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και δύο τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια πήγε και ψώνισε με τις κάρτες που έκλεψε. Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και πλέον ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως θα γίνει αύξηση των θέσεων στην Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.

Η εταιρεία Ανδρέας Σκλαρής & ΣΙΑ Ο.Ε., ενισχύει την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, με μία καινούρια μοτοσυκλέτα.

Παραμένει Ταξίαρχος, μετά τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Καβάλας, Γιάννης Καραμανλής

 

Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καβάλας και την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας και αρωγής σε γυναίκες θύμα

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας  Γιάννης Πασχαλίδης, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που είχε υποβάλει τον προηγούμενο μήνα για χορήγησηοχημάτων προς την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. 

Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης,  κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με ιθύνοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την προηγούμενη εβδομάδα,  μετέφερε το  πάγιο αίτημα  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για επάνδρωσή της με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, προκειμένου να συνδράμουν στο δύσκολο έργο που επιτελείται.

 

Στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων του Ιανουαρίου 2021 και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικά με την πολιτική ηγεσία αυτού, δηλαδή τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, ο υπουργός Εθνική Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωση του τόνισε ότι αυξάνονται οι οργανικές θέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβαλας. 

 

Από το γραφείο του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Γιάννη Πασχαλίδη εξεδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου σχετικά με την πλήρωση 8 οργανικών υπαλλήλων στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. 

 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, κατέθεσαν οι βουλευτές Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου και ο βουλευτής Β` Πειραιώς Γιάννης Ραγκούσης

Στα πλαίσια των προγραμμάτων προσφοράς και δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας ο Όμιλος μας προσέφερε ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτή στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για τις ανάγκες της υπηρεσίας τους

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, αστυνομικός διευθυντής Καβάλας παραμένει ο Γιάννης Καραμανλής μετά τις κρίσεις στο Αστυνομικό Σώμα.

Ο Γιάννης Καραμανλής αναλαμβάνει καθήκοντα αστυνομικού διευθυντή στην Καβάλα, σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν κατά τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες ολοκληρώθηκαν. Ο ν

Καθήκοντα αστυνομικού διευθυντή στην αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης αναλαμβάνει ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, Γεώργιος Γκρανάς. Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του, λίγο πριν αποχωρήσει  για την Κομοτηνή, επισημαίνει πως φεύγει από την Καβάλα με τις καλύτερες αναμνήσεις…