Στα πλαίσια των προγραμμάτων προσφοράς και δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας ο Όμιλος μας προσέφερε ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτή στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για τις ανάγκες της υπηρεσίας τους.

Η δωρεά αυτή ήταν ένα πολύ μικρό δείγμα της ικανοποίησης και της ευαρέσκειας μας για  το επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας  για τη διασφάλιση των περιοριστικών μέτρων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, σε ότι αφορά περιπολίες,  μπλόκα στους δρόμους, αποφυγή συνωστισμού σε δημόσιους χώρους, ενώ παράλληλα επιτηρούσανε και μέσα στις πόλεις στο πλαίσιο της αντιμετώπισης κλοπών, διαρρήξεων με στόχο τα κλειστά καταστήματα, καθώς και άλλων έκνομων ενεργειών, για την τήρηση της Ασφάλειας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Καραμανλής ευχαρίστησε την πρωτοβουλία αυτή του Ομίλου μας, τονίζοντας ότι στην υπηρεσία πάντα υπάρχουν κάποιες ανάγκες προκειμένου να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό των υποχρεώσεων της και σίγουρα όλες αυτές οι δωρεές είναι καλοδεχούμενες  .