δωρεά

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Καβάλας ευχαριστούν με ανακοίνωση τους, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου για τη δωρεά ενός προτζέκτορα, μουσικών οργάνων και αναλογίων μουσικής.

Μια καλή πράξη έκαναν οι μαθητές και οι καθηγητές του ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης οι οποίοι συνέλλεξαν πλαστικά καπάκια με τα οποία αγόρασαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Με τον όρο να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του ηλικιωμένος άνδρας δωρίζει ένα εκατομμύριο ευρώ στην Ιατρική Εταιρεία Καβάλας για την αναστήλωση του κτιρίου της πρώην Ορθοπεδικής κλινικής στο Σανατόριο.

Σε δωρεά ρούχων προς τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα «Αρωγή» στην Ελευθερούπολη, προχώρησαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Προυσαλιωτών Νομού Καβάλας.

Δωρεά 10 εικοσάκιλων σακιών με τροφή για τα αδέσποτα δέχθηκε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας "Αίσωπος".

Δωρεά στο Παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας, έκαναν ο Σύλλογος Μικρασιατών, η Θρακική Εστία, ο Ροταριανός Όμιλος, η Λέσχη Ποντίων και η Θασιακή Ένωση Καβάλας.

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχωρά το τμήμα Βόλεϊ του ΑΟ Καβάλα ενόψει της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.

Το σπίτι της στη συνοικία της Παναγίας δωρίζει η διεθνής αθλήτρια και ζωγράφος, κ. Καίτη Χουπουρίδου, στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Κάστρο».

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group) για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τοπικές εκπαιδευτικές δομές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προσφέροντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Στη δωρεά Συσκευής Αυτόματων Θωρακικών Συμπιέσεων στο Κέντρο Υγείας Πρίνου στην Θάσο προχώρησε η Energean, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, η οποία τιμάται διεθνώς στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο του Ελληνοκαππαδοκικού Πολιτισμού στη Νέα Καρβάλη εμπλούτισε την συλλογή του των κεραμικών από την Καππαδοκία με οκτώ αξιόλογα κεραμικά που δώρισε ο απόγονος της γνωστής Καππαδοκικής οικογένειας, Ιωάννης Σινιόσογλου.

Τρεις χιλιάδες χειρουργικές μάσκες μίας χρήσης από τον Πρόεδρο της εταιρείας Humaqn Plus e.V, Ανέστη Ιωαννίδη, Σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, παραδόθηκαν στο Δήμο Θάσου.

 

Την δωρεά αυτή προσέφερε η Τράπεζα Πειραιώς και έγινε αποδεκτή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έπειτα και από τις ενέργειες του Βουλευτή της Νέας δημοκρατίας της Π.Ε. Καβάλας κ. Ιωάννη Αδάμ Πασχαλίδη.

Δύο νέα μηχανήματα, ένα αιμοκάθαρσης και ένα φορητό μηχάνημα υπερήχων απέκτησε το νοσοκομείο Καβάλας μέσω δωρεών. 

 

Τη Δευτέρα 28-09-2020 παραδόθηκαν στο Δήμο Θάσου και στο Δήμαρχο κ. Ελευθέριο Κυριακίδη δύο (2) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, από τον κ. Σωτήρη Ξώγνο, Πρόεδρο του Α.Σ “ΦΙΛΟΣ” Νυρεμβέργης.

 

Στο χωριό του Πρίνου στη Θάσο βρέθηκαν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ και του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από τη Θεσσαλονίκη.

Μια πολύ σημαντική δωρεά πραγματοποιήθηκε από εκλεκτούς συνδημότες, με την παραχώρηση τριών (3) αναπηρικών αμαξιδίων και έντεκα (11) περιπατητήρων «Πι», που προορίζονται για δημότες του Δήμου Νέστου. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των Γερμανών

Στα πλαίσια των προγραμμάτων προσφοράς και δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας ο Όμιλος μας προσέφερε ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτή στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για τις ανάγκες της υπηρεσίας τους

Σε ακόμη μια δωρεά υπολογιστών προχώρησε ο Σύλλογος «Φίλος» για την αδελφοποίηση Καβάλας-Νυρεμβέργης. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σωτήρης Ξώγνος, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του συ

Η SUNLIGHT, με την υποστήριξη του Ομίλου Olympia προχωρά σε μία από τις μεγαλύτερες δωρεές της τελευταίας περιόδου για την ενίσχυση της Υγείας και της Παιδείας των τοπικών κοινωνιώ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

 

42 ηλεκτρονικούς υπολογιστές  κι έναν απινιδωτή παρέλαβε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Ηλίας Καλανταρίδης από τον πρόεδρο του συλλόγου Αδελφοποίησης Νυρεμβέργης - Καβάλας «Φίλος» Σωτήρη Ξώγνο, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018. Ο πρόεδρος του συλλόγου βρίσκεται στην πόλη για ολιγοήμερες διακοπές και έτσι είχε την ευκαιρία να παραδώσει επίσημα ο ίδιος το υλικό που είχε αποσταλεί ήδη στις αποθήκες του Δήμου Καβάλας.

Στην δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων τελευταίου τύπου αλλά και βοηθητικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς την Διεύθυνση Αστυνομίας στην Καβάλα προχώρησε η Energean Oil & Gas, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια του Σώματος για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του. 

H Energean τιμά τη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτου Προκοπίου  στηρίζοντας το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου

 

Ιδιοκτήτης ακινήτου στην οδό Μιαούλη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Καβάλα χάρισε μια κατοικία στον Δήμο Καβάλας, προκειμένου να απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο φορτίο της ετήσιας φορολόγησης μέ

Στο Δήμο Καβάλας δωρίζουν την ιστορική βιβλιοθήκη του θείου τους Γιώργου Αστεριάδη, τα τρία ανήψια του, παιδιά του αδερφού του Δημήτρη: Γιάννης, Δάφνη και Ελένη.

 

Ο σύλλογος ελληνογερμανικής φιλίας «Φίλος», δώρισε στο Δήμο Καβάλας 58 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που θα διατεθούν στα σχολεία και 80 βιβλία για τη δημοτική βιβλιοθήκη...