Γιάννης Πασχαλίδης

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης παραβρέθηκε χθες στην ορκωμοσία της νέας Βουλής, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της 21ηςΜαΐου 2023, και δήλωσε:

Ο Γιάννης Πασχαλίδης με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως καταβλήθηκε η οικονομική ενίσχυση de minimis στους οστρακοκαλλιεργητές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας την Τετάρτη (24/05).

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (21/05) αναφέροντας χαρακτηριστικά “δέχτηκα πολλά χτυπήματα, αλλά δεν τους έκανα το χατήρι. Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου! Να χαμογελάμε, όπως μας πρέπει.”

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στην επικράτεια και τον νομό Καβάλας:

Προεκλογική ομιλία έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πασχαλίδης, το βράδυ της Παρασκευής (19/05), στο “Aparto Bistro Cafe - Bar”.

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Πασχαλίδης, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα πεπραγμένα του για το νησί της Θάσου και για τον τουρισμό.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Πασχαλίδης, το πρωί της Πέμπτης (18/05).

Προεκλογική εκδήλωση με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες του νομού Καβάλας πραγματοποιεί την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 20:30 το βράδυ στο καφέ Aparto ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Πασχαλίδης. 

Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου και οι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία Ειρήνη Βρανά, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου και Γιάννης Πασχαλίδης βρέθηκαν στις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στη Χρυσούπολη την Κυριακή (15/05).

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης με ανακοίνωση του ενημερώνει πως την Παρασκευή (12/05) άρχισε η καταβολή του de minimis έτους 2021 στα επιτραπέζια σταφύλια Π.Ε. Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Μαρτίου 2022 δημοσιεύτηκε ΦΕΚ για αποζημιώσεις ύψους 2.754.126 ευρώ στους μυδοκαλλιεργητές. Ωστόσο, δημιουργήθηκε ζήτημα με τη πρόσβαση των ενδιαφερομένων στη σχετική πλατφόρμα του ΟΣΠΑ.

Θα καταβληθεί το 100% της ασφαλιζόμενης αξίας για τους πληγέντες παραγωγούς, όπως ενημερώνει ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης.

Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης με ανακοίνωση του ενημερώνει πως δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για de minimis στους αμπελοκαλλιεργητές και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η καταβολή του 20% στους δικαιούχους.

Με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης για την ενίσχυση του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου. 

Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στους 245 ζημιωθέντες των χαλαζοπτώσεων του περασμένου καλοκαιριού, ο ΕΛΓΑ θα δώσει αποζημιώσεις συνολικού ποσού περίπου 1.200.000€ την Τετάρτη (12/04).

Η συμμετοχή ενός γιατρού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα, το σκάνδαλο και η εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη, η αναζήτηση ενός "success story" από το χώρο της επιχειρηματικότητας και το παρασκήνιο... 

Πιστώθηκαν την Πέμπτη 23

Ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων Γ.Πασχαλίδη - 9 Οργανικές Θέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας

Σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης αναφέρει πως ήδη προωθούνται οι αποζημιώσεις των επιτραπέζιων σταφυλιών για τους αμπελοκαλλιεργητές της ΠΕ Καβάλας.

Μετά από επίσκεψη του στα γραφεία του ΕΛΓΑ, ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης ενημερώνει για τις εξελίξεις με τις αποζημιώσεις που δεν έχουν δοθεί ακόμη σε παραγωγούς της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αναφέροντας πως θα δοθούν αποζημιώσεις έως τέλος Φεβρουαρίου.

Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, με ανακοίνωση του ενημερώνει για τη νέα επιχορήγηση για την ωρίμανση του έργου με τίτλο «Κατασκευή προβλήτα λιμένα στο Βαθύ Δήμου Θάσου», με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, μέσω τεχνικού συμβούλου.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων δήλωσε την εμπιστοσύνη του στη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την στήριξή του στον Προϋπολογισμό 2023, όπως κατατέθηκε προς ψήφιση από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα. 

Οι γεωργοί που ενεγράφησαν στο Μητρώο αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων έως τις 30 Οκτωβρίου 2022, είδαν στο λογαριασμό τους την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες ΦΔΧ ότι μετά και από δικές του προσπάθειες και συνεχή επικοινωνία που είχε με τους αρμοδίους

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελος Σημανδράκος τόνισε σε συνάντηση του με τον βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη, πως από το Γενάρη του 2023, θα καταβληθούν αποζημιώσεις σε αγρότες για καταστροφές στις καλλιέργειες τους από παλαιότερα χρόνια.

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε χθες με τον Αντιπρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ», κ. Ιωάννη Χατζόπουλο, με τον οποίο συζήτησε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο της Εγνατίας Οδού στην Π.Ε. Καβάλας.

Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης είχε κοινή συνάντηση με το Δ.Σ. Αγροτικού Συλλόγου

Παγγαίου και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου, Γιάννης Πασχαλίδης, συμμετείχε χθες στην συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών

Σελίδες