Στο χωριό του Πρίνου στη Θάσο βρέθηκαν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ και του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από τη Θεσσαλονίκη. Σκοπός ήταν η πραγματοποίηση μιας δωρεάς στη δανειστική βιβλιοθήκη που λειτουργεί στην περιοχή, τη μοναδική σε όλη τη Θάσο, με σχεδόν μια δεκαετία συνεχούς λειτουργίας. 

 

Η πρωτοβουλία για την επαφή ήταν του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Πρίνου, μέσα από τον οποίο είχε αρχίσει παλιότερα και το στήσιμο της βιβλιοθήκης με εθελοντική δουλειά. 

 

Στο τηλεοπτικό κανάλι του ΠΑΟΚ μίλησε ο εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων Κυριάκος Λεωνίδου και ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ του Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Χρήστος Κιούσης. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

 

Μεταξύ άλλων, η δωρεά περιελάμβανε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τον εκσυγχρονισμό της βιβλιοθήκης (υπολογιστή, μεγάλη οθόνη, προτζέκτορα, διαδραστικό πίνακα, επιτραπέζια, βιβλία κ.α.) καθώς και δώρα για τα παιδιά όπως μπάλες, βιβλία, σχολικά είδη κ.α. 

 

Η επίσκεψη στη Θάσο εντάσσεται στη δράση “PAOK Action” και στο αφιέρωμα που έκαναν στην Εκπαίδευση. Εκ μέρους του ΠΑΟΚ, παρών ήταν ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ και κοινωνικής ευθύνης Τάσος Παπαδόπουλος

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ