σύλλογος γονέων

Τους μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Καβάλας οι οποίοι ζητούν την άρση της απόφασης για τη σύμπτυξη τμημάτων στο σχολείο τους, στηρίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. 

Ο Δήμος Καβάλας και η εταιρία Super Market Μασούτης συνδιοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, για να ενισχύσουν οικονομικά τον Σύλλο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λιμένα Θάσου με ανακοίνωση του καλεί τους γονείς, μετά τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε σχολεία (δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ), καλούν τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά σπίτι για τις επόμενες ημέρες. 

Κι ενώ συνεχίζονται οι μαθητικές καταλήψεις σε αρκετά σχολεία της Καβάλας, ένας διευθυντής Γυμνασίου του οποίου η μονάδα συστεγάζεται με Λύκειο υπό κατάληψη, αποφάσισε να εμπλέξει τους γονείς ώστε να δοθεί τέλος στην κινητοποίηση.

 

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε Καβάλας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον πρόεδρο Φιλήμων Ξουλόγη και το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καβάλας, που με απόφαση του, στην συνεδρίαση του στις 17/09/2020, πέρασε παμψηφεί το αίτημα για παραχώρηση

Στο χωριό του Πρίνου στη Θάσο βρέθηκαν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ και του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από τη Θεσσαλονίκη.