Νίκος Κιοσές

«Δεν ήταν ανάγκη να δημιουργηθεί όλο αυτό το αλαλούμ γύρω από τα εμβόλια», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο γιατρός Νίκος Κιοσές και απαντά σε ερωτήσεις γύρω από την 4η δόση. 

Τους λόγους που χρειάζονται να διασωληνωθούν ακόμα και πλήρως εμβολιασμένοι εξηγεί ο γιατρός Νίκος Κιοσές.

Όπως αναφέρει ο κ. Κιοσές υπάρχουν συνταξιούχοι που δεν μπορούν ούτε στον γιατρό να πάνε γιατί δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν λόγω των αυξημένων λογαριασμών και των ανατιμήσεων. 

«Τελειώσαμε με τον κορωνοϊό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν να πεθαίνουν άνθρωποι και από τον αυτόν. Το 90% που χάνουν τη ζωή τους αφορά ανθρώπους άνω των 60 και με υποκείμενα νοσήματα. Το υπόλοιπο 10% θα έχει και νέους ανθρώπους. Το μόνο που έμεινε να κινδυνεύει σήμερα από τον κορωνοϊό είναι η υγεία των ανεμβολίαστων», λέει ο κ. Κιοσές. 

Στο χαμηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης των ατόμων άνω των 60 και στην αποσάθρωση του δημόσιου συστήματος Υγείας αποδίδει ο γιατρός Νίκος Κιοσές τον μεγάλο αριθμό θανάτων από κορωνοϊό που συνεχίζει να καταγράφει η χώρα μας. 

Για αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού μέχρι και 30% κάνει λόγο ο γιατρός Νίκος Κιοσές εάν τα σχολεία ανοίξουν στις 10 Ιανουαρίου.«Ποιο το κόστος να ανοίξουν δύο-τρεις εβδομάδες αργότερα. Τί θα κόστιζε; Η μαζική μετάδοση θα ανακοπεί αν τα σχολεία ανοίξουν αργότερα», είπε στον KavalaNews 102.8 ο κ. Κιοσές.

 

«Θα πάμε καλά αλλά με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Έχουν γίνει πολλά λάθη και στη διαχείριση της πανδημίας και την επικοινωνία ενώ δεν έχουν στελεχωθεί τα νοσοκομεία, δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο γιατρός Νίκος Κιοσές.

Την εικόνα των ασθενών που νοσούν με κορωνοϊό και στην πορεία μετανιώνουν που δεν έκαναν το εμβόλιο, περιγράφει ο γιατρός, Νίκος Κιοσές

Τρώγοντας και πίνοντας τα είπαν Αναστασία Ιωσηφίδου, Μάκης Παπαδόπουλος και Νίκος Κιοσές σε γνωστό ουζερί της Καβάλας. 

 

«Είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό, να φοβάσαι το εμβόλιο για το παιδί σου, όταν γνωρίζεις ότι 3 έως 5 παιδιά στο ένα εκατομμύριο εμβολιασμούς, θα παρουσιάσουν πολύ

Να συμβουλεύονται τους γιατρούς οι γονείς αν έχουν ενδοιασμούς για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού των παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών είπε στον KavalaNews 102,8 ο γενικός γιατρός Νίκος Κιοσές μιλώντας για την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος. 

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται για lock down στην Καβάλα είπε πως δεν το αποκλείει ωστόσο τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρξει ένα οριζόντιο lock down καθώς δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα. 

Με μια επιστολή ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Καβάλας αλλά και από μέλος της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κιοσές. Την επιστολή την οποία διάβασε στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Γραμμένος, αναφέρονται τα εξής:

Νέα επίθεση στη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ε