Τους λόγους που χρειάζονται να διασωληνωθούν ακόμα και πλήρως εμβολιασμένοι εξηγεί ο γιατρός Νίκος Κιοσές. Τόνισε επίσης ότι και η γρίπη είναι επικίνδυνη που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και θάνατο.   

 

Πλήρως εμβολιασμένοι είναι 4 στους 10 ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ΕΟΔΥ. 

 

Όπως είπε ο γιατρός Νίκος Κιοσές μιλώνστας στον KavalaNews 102.8: «ακούγοντας κάποιος ότι 4 στους 10 διασωληνωμένους είναι πλήρως εμβολιασμένοι εύκολα μπορεί να οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτα». 

 

«Αυτό δεν είναι αλήθεια καθώς όπως είπε αυτή τη στιγμή διασωληνώνονται μη εμβολιασμένοι ασθενείς ή πλήρως εμβολιασμένοι με πολύ επιβαρυμένη υγεία στους οποίους τα εμβόλια δεν έδωσαν την ανοσία που χρειάζονταν για να προστατευτούν από τον ιό» τονίζει. 

 

«Η μετάλλαξη όμικρον δεν κάνει βαριά νόσηση αλλά μεταδίδεται πολύ εύκολα. Το ίδιο όμως κάνει και η γρίπη η οποία είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ίωση που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο», λέει ο κ. Κιοσές. 

 

Αναφερόμενος στα υγειονομικά μέτρα είπε ότι τα πραγματικά γεγονότα πλέον δεν δικαιολογούν ούτε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ούτε κανένα άλλο μέτρο. 

 

Προέβλεψε ότι παρά το όσα είπε ο υπουργός υγείας για επαναφορά των υγειονομικών μέτρων τον Οκτώβριο αυτό δεν θα γίνει και τόνισε πως σε ένα μήνα από σήμερα δεν θα ισχύει κανένα μέτρο.