Την άποψη ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό εξέφρασε, μιλώντας στον KavalaNews 102.8 ο γιατρός Νίκος Κιοσσές.  

 

«Τα πράγματα είναι αισιόδοξα, έστω και αν φαίνεται οξύμωρο με τους θανάτους να είναι 100 καθημερινά», λέει ο κ. Κιοσές και εξηγεί: 

 

«Τελειώσαμε με τον κορωνοϊό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν να πεθαίνουν άνθρωποι και από τον αυτόν. Το 90% που χάνουν τη ζωή τους αφορά ανθρώπους άνω των 60 και με υποκείμενα νοσήματα. Το υπόλοιπο 10% θα έχει και νέους ανθρώπους. Το μόνο που έμεινε να κινδυνεύει σήμερα από τον κορωνοϊό είναι η υγεία των ανεμβολίαστων», λέει ο κ. Κιοσές. 

 

«Τον τελευταίο μήνα έχουν νοσήσει καταγεγραμμένοι 1 εκατ. πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι έχουν νοσήσει πάνω από 2 εκατ. Αυτοί όλοι έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία. Επίσης το 50% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο. 

 

Το να μολύνεσαι από τον κορωνοϊό χωρίς να καταλήγεις στο νοσοκομείο ή στις ΜΕΘ δεν μου λέει τίποτα. Είναι σαν μία απλή ίωση. Το να κολλάμε κορωνοϊό χωρίς να καταλήγουμε στο νοσοκομείο δεν είναι τόσο τρομερό», τονίζει. 

 

Στο ερώτημα: γιατί πεθαίνουν 100 άνθρωποι τη μέρα είπε: «Έχει μείνει μία δεξαμενή ανθρώπων άνω των 60 ετών ανεμβολίαστοι με επιβαρυμένη υγεία και τροφοδοτεί τις ΜΕΘ». 

 

Ακόμα ένας λόγος σύμφωνα με τον κ. Κιοσέ που μπορεί να καταγράφονται καθημερινά τόσοι θάνατοι είναι και λόγω έλλειψης ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. 

 

Επίσης διαφωνεί ως προς τη ματαίωση (όπως φαίανεται) των καρναβαλικών εκδηλώσεων

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: