Κίνημα Αλλαγής

«Η ψήφος του κόσμου προς το πρόσωπό μου ήταν ψήφος επιβράβευσης και εμπιστοσύνης», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Πάνος Μαμτσαδέλης.

Την προσεχή Κυριακή, στις 8 Μαΐου 2022 θα πραγματοποιηθούν εκλογικές

Πασχαλινά αυγά… ΠΑΣΟΚ με «καρφιτσωμένα» χιλιάρικα πάνω του, δημιούργησε ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη και δεν άργησε να γίνει viral. 

 

Η επιστροφή στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ είναι μια συζήτηση παλιά. Τόσο το όνομα, Κίνημα Αλλαγής, όσο και το σήμα, το «ανεμιστηράκι» όπως το χαρακτήριζαν κάποιοι, δεν συγκίνησαν ποτέ τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 

«Ήρθατε στην πόλη των ομαδικών απολύσεων».

Στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ έχει ξεκινήσει η χαρτογράφηση των υποψηφίων που θα ριχτούν στη μάχη των επόμενων εθνικών εκλογών. 

 

Το όνομα του ΚΙΝΑΛ, ή μάλλον του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως το αποκαλούν τα στελέχη του από όταν εξελέγη πρόεδρος του κόμματος ο Νίκος Ανδρουλάκης, επρόκειτο να αποφασιστεί στο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

«Σε επικίνδυνο πυροτέχνημα κινδυνεύει να μετατραπεί το εργοστάσιο της Kavala Oil μετά την βραδινή επίθεσ

Πρώτος με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε στο νομό Καβάλας, ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον

Την εκτίμηση του ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κερδίσει πανηγυρικά τον Γιώργο Παπανδρέου στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε στον KavalaNews 102.8 ο πρώην βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Παπουτσής. 

«Ο κ. Ανδρουλάκης θα έπρεπε να παραιτηθεί από την Ευρωβουλή αν εκλεγεί πρόεδρος. Δεν ανεβάσαμε τους τόνους. Μάλλον ακούστηκαν αλήθειες. Μας έριξαν πολύ λάσπη.  Προκαλώ να μας πουν οι υποστηρικτές και του κ. Ανδρουλάκη ποιος θα μας εκπροσωπεί στη Βουλή», δήλωσε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα, Γιώτα Τσαρδακλή στον KavalaNews 102.8. 

Την προσεχή Κυριακή, στις 12 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ο Β’  γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής από τις 07:00 π.μ.

Πρώτος σε όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα του νομού Καβάλας αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης με 42,91% την Κυριακή (5/12) κατά τον πρώτο γύρο των εκ

Την παράταση της ψηφοφορίας έως τις 8 το βράδυ αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, λόγω της αυξημένης προσέλευσης στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στ

Στους 190.000 είχαν φθάσει οι πολίτες που είχαν ψηφίσει μέχρι νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (5/12) στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ σε όλη τη χώρα, ενώ σύμφωνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, με την προσέλευση σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να είναι αυξημένη.

Η αρμόδια επιτροπή του ΚΙΝΑΛ (ΕΔΕΚΑΠ) για τη τήρηση του καταστατικού και των εκλογικών διαδικασιών της εκλογής ηγεσίας, ανακοίνωσε τα 840 εκλογικά κέντρα όπου θα α

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος θα βρεθεί στην Καβάλα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.

 

Τον φόβο του, ότι μπορεί να υπάρξουν ψηφοφόροι από άλλα κόμματα που θα αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε ο αναπληρωτής γραμματέας Καβάλας του ΚΙΝΑΛ Πάνος Μαμτσαδέλης.

Την θέση του ότι δεν πρόκειται μετεκλογικά να συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής με τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε, μιλώντας στον KavalaNews 102.8 ο υποψήφιος πρόεδρος της παράταξης, Χάρης Καστανίδης. 

Φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση ταυτόχρονα σε

Ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Εργασίας, Οικονομικών και Ενέργειας καταθέτουν βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής για την κατάσταση στα Πετρέλαια Καβάλας σχετικ

Σελίδες