Στην Καβάλα θα βρεθεί την Τρίτη (12/4) ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος με φόντο το συνέδριο τον Μάιου. Θα έχει επαφές με φορείς της Καβάλας. 

 

Το όνομα του ΚΙΝΑΛ, ή μάλλον του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως το αποκαλούν τα στελέχη του από όταν εξελέγη πρόεδρος του κόμματος ο Νίκος Ανδρουλάκης, επρόκειτο να αποφασιστεί στο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

 

Στο μεταξύ, την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Πράβι" στην Ελευθερούπολη θα πραγματοποιηθεί προσυνεδριακή συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα με κεντρική ομιλήτρια τη βουλευτή Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου.  

 

Στο μεταξύ όπως λέει στον στον KavalaNews 102,8 ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, ένα ζήτημα που θα απασχολήσει το συνέδριο είναι και η αλλαγή του ονόματος του κόμματος. 

 

Υπάρχουν δύο - τρεις επιλογές συνδυαστικά με το όνομα ΠΑΣΟΚ λέει ο κ. Μαμτσαδέλης και επισημαίνει πως στον κόσμο του παλιού ΠΑΣΟΚ έχει λείψει αυτό το όνομα. 

 

Για την παρουσία μαχητή του τάγματος Αζόφ στη Βουλή, είπε: «Είναι ευθύνη της κυβέρνησης, που όφειλε να γνωρίζει. Αυτή η άτυχη στιγμή δεν πρέπει να υποβαθμίσει την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή». 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: