Την εκτίμηση του ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κερδίσει πανηγυρικά τον Γιώργο Παπανδρέου στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε στον KavalaNews 102.8 ο πρώην βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Παπουτσής

 

«Είναι νέος και εκφράζει τη νέα γενιά. Εκφράζεται επίσης η νέα, δοκιμασμένη και συνεπείς στις αρχές και στις αξίες του ΠΑΣΟΚ γενιά», είπε ο κ. Παπουτσής. 

 

«Μεγάλωσε μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Στα δύσκολα ήταν εκεί και ανέλαβε καθήκοντα να υπερασπιστεί τα ιστορικά μας δίκαια και αλήθειες χωρίς να λιποψυχήσει, χωρίς να “αλληθωρίσει” δεξιά-αριστερά και χωρίς να αναζητήσει βολικό στασίδι σε άλλα κόμματα» συμπλήρωσε. 

 

Για τις αιχμές περί νοθείας που άφησε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην βουλευτής σημείωσε πως: «Η διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής έγινε με άψογο τρόπο. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπήρξαν κάποιες αστοχίες και όχι δόλια θέληση. Το θεωρώ αδιανόητο και προσβλητικό». 

 

Σχολιάζοντας το δίλλημα για το αν πρέπει να αφήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης την θέση του στο Ευρωκοινοβούλιο είπε ότι: «Όσο τίθεται με αυτό τον απαξιωτικό τρόπο αυτό το δίλημμα για την επόμενη μέρα τόσο περισσότερο πεισμώνουν οι άνθρωποι που τον υποστηρίζουν. 

 

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να παραιτηθεί. Έχει την ικανότητα να ασκήσει τον ρόλο του στην Ευρωβουλή και για το διάστημα που θα ακολουθήσει να ασκήσει τα καθήκοντα του ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ». 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: