Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου να δίνουν «μάχη» για την προεδρία του κόμματος.

 

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν και στον α’ γύρο της διαδικασίας.

 

Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ θα κριθεί αν χρειαστεί να δοθεί παράταση.

 

Στις 12 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 84.000 πολίτες, ενώ στη μία παρά τέταρτο είχε σπάσει το «φράγμα» των 100.000, με 104.840 ψηφοφόρους να έχουν ήδη προσέλθει στις κάλπες.

 

Στο νομό Καβάλας μέχρι τις 12:30 ψήφισαν περίπου 800 άτομα από τα 3.300 που ψήφισαν συνολικά την περασμένη Κυριακή. 

 

Σήμερα, όπως αναμενόταν, δεν παρατηρούνται ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά τμήματα. Και αυτό διότι μόνο όσοι ψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα έχουν δικαίωμα ψήφου σήμερα, καθώς ήδη είναι φίλοι ή μέλη του κόμματος.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες σήμερα δεν θα πληρώσουν κάποιο αντίτιμο και καλούνται να έχουν μόνο ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης για να γίνει η ταυτοπροσωπία τους.

 

Τα πρώτα αποτέλεσμα αναμένονται μιάμιση ώρα αφού κλείσουν οι κάλπες.

 

«Η Δευτέρα θα μας βρει ενωμένους. Όποιος και να βγει, αυτό που προέχει είναι η ενότητα του κόμματος», δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος

 

 

«Είμαι αισιόδοξος ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει προσγειωμένους όλους σε μία πραγματικότητα που έχει να κάνει με την κατάσταση στη χώρα και στον κόσμο», είπε ο πρώην βουλευτής Καβάλας με τον ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής

 

 

Δείτε φωτογραφίες: