Γυμνάσιο Λιμένα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου θέτει ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου, για τους χώρους άθλησης στο νησί, ενώ αναφέρει πως δόθηκε οδηγία από τον δήμαρχο να μην χρησιμοποιείται από το Γυμνάσιο-Λύκειο Λιμένα το κλειστό γυμναστήριο (είναι μέσα στο σχολείο αλλά δεν ανήκει στο σχολείο), και μόνο μετά από πιέσεις, έγινε δεκτό να χρησιμοποιείτε το κλειστό, μόνο στην περίπτωση που βρέχει την στιγμή του μαθήματος της γυμναστικής.

Με τον τίτλο my way (με τον δικό μου τρόπο) παραπέμποντας στο γνωστό τραγούδι του Frank Sinatra ο διευθυντής του Γυμνασίου Λιμένα Χάρης Θεοχαρίδης αποχαιρετά την επί σειρά ετών θέση του διευθυντή της σχολικής μονάδας, μετά την τελευταία αξιολόγηση του Υπουργείου Παιδείας.

Το ΕΚΑΒ Καβάλας επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου την Τετάρτη (26/04) και ενημέρωσε τους μαθητές για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το τελευταίο διάστημα το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου έκανε κάποιες δράσεις με σκοπός την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων, ώστε να αναγνωρίζουν τα βασικά συναισθήματα και την ευαισθητοποίηση σε φαινόμενα σχολικής βίας.

Την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023, την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Γυμνασίου Λιμένα κατά την πρωινή συγκέντρωση στο προαύλιο του σχολείου.

Γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του γυμνασίου Λιμένα της Θάσου από την Αντιόχεια Τουρκίας. 

 

Να διαθέσουν ένα σημαντικό ποσό από το ταμείο τους για την αγορά τροφίμων για του ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι αποφάσισαν οι μαθητές του Γ3 τμήματος του Γυμνασίου Λιμένα στη Θάσο. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λιμένα Θάσου με ανακοίνωση του καλεί τους γονείς, μετά τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε σχολεία (δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ), καλούν τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά σπίτι για τις επόμενες ημέρες. 

Τους προβληματισμούς τους σχετικά με την επαναλειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων διατυπώνουν με επιστολή τους οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Λιμένα.

Το διήγημα διαδραματίζεται μετά την γενοκτονία των Ποντίων και την εγκατάσταση τους σε ένα χωριό της Κοζάνης και αναφέρεται στην ανέμελη ζωή των παιδιών του χθες βάζοντας τον αναγνώστη στη λογική της σύγκρισης αναφορικά με τον τρόπο ζωής των παιδιών του σήμερα

Τα αριστεία – βραβεία παρέδωσαν στους μαθητές ο διευθυντής κ. Θεοχαρίδης Θεοχάρης και η υποδιευθύντρια κ. Βασιλείου Αντιγόνη, παρουσία όλων των καθηγητών του σχολείου.

Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων και Διδασκουσών Γυμνασίου Λιμένα Θάσου για τις ξελίξεις που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα εν μέσω πανδημίας

Το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Κύπρος 1975-2015. Δεν Ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ» που τελεί υπό την αι-
γίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Αναστασιάδη