Τα μαθητικά αριστεία των μαθητών του Γυμνασίου Λιμένα για τις επιδόσεις τους για το σχολικό έτος 2019 – 2020 απονεμήθηκαν το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου. Τα αριστεία – βραβεία παρέδωσαν στους μαθητές ο διευθυντής κ. Θεοχαρίδης Θεοχάρης και η υποδιευθύντρια κ. Βασιλείου Αντιγόνη, παρουσία όλων των καθηγητών του σχολείου.

 

Ο διευθυντής συνεχάρη όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις σχολικές τους υποχρεώσεις λόγω της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης.

 

 

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο κ. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, φιλόλογος του σχολείου, ανέγνωσε το Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Καραμέως για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης της άρνησης των Ελλήνων στις ιταλικές αξιώσεις, ενώ ακολούθησε η παράδοση της σημαίας στις σημαιοφόρους.

 

 

Για την εορτή της 28ης Οκτωβρίου ορίστηκε η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Κωνσταντίνα Πατρίκου να εκπροσωπήσει ως σημαιοφόρος το Σχολείο στη Δοξολογία στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λιμένα.

 

Τέλος, οι υπεύθυνοι των τμημάτων πραγματοποίησαν στις αίθουσες των τάξεών τους εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 

 

Από το γραφείο Τύπου του Γυμνασίου Λιμένα Θάσου