Γιάννης Βρούτσης

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ενημέρωσε πως την Τρίτη 12 Μαρτίου, όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία θα λάβουν την επιχορήγηση που δικαιούνται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και πως τα σωματεία που εδρεύουν στα νησιά και οι σύλλογοι ΑΜΕΑ θα λάβουν χρηματοδότηση προσαυξημένη κατά 50%.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είχαν ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος της ΑΜΘ, για θέματα αθλητισμού, Στέλιος Ιγνατιάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απάντησε στο ερώτημα του ανεξάρτητου βουλευτή Λάρισας, Κώστα Φλώρου, για την ανάγκη αναβάθμισης του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας, αναφέροντας πως δεν υπάρχει κάποια αίτηση για χρηματοδότηση για το στάδιο από πλευράς του Δήμου Καβάλας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν εάν αληθεύει ότι το υπ. Εργασίας προτίθεται να μεταφέρει τις αρμοδιότητες του ΣΕΠΕ στον ΟΜΕΔ δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στη λειτουργία του ΣΕΠΕ και απαξιώνοντας τη διαδικασία επίλυσης εργατικών διαφορών εις βάρος των εργαζομένων.

 

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και ανέτρεψε την προηγούμενη απόφασή του με την οποία είχε επιδικάσεις αναδρομικά πολλών ετών στους συνταξιούχους

Δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ο κ. Βρούτσης πρώτα κατήργησε κρυφά και σαν τον κλέφτη -όπως συνηθίζει- τις μειωμένες εισφορές που δικαιούνταν οι εργαζόμενες μητέρες

Η πίεση που άσκησε η αντιπολίτευση προς το Υπουργείο Εργασίας απέδωσε, καθώς ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Βρούτσης αναγκάστηκε να ανακοινώσει σήμερα, από βήματος της Βουλής, το ελάχιστο και το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα πραγματοποιηθεί, την ερχόμενη Τρίτη,

Στάση «Πόντιου Πιλάτου», στην πραγματικότητα συνεργού της εργοδοσίας, ακολούθησε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, για τους εργαζόμενους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) Καβάλας, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ.