Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ενημέρωσε πως την Τρίτη 12 Μαρτίου, όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία θα λάβουν την επιχορήγηση που δικαιούνται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και πως τα σωματεία που εδρεύουν στα νησιά και οι σύλλογοι ΑΜΕΑ θα λάβουν χρηματοδότηση προσαυξημένη κατά 50%.

 

Επίσης συζητήθηκαν οι εργασίες που μπορούν να γίνουν σε γήπεδα του νομού Καβάλας.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του κ. Πασχαλίδη αναφέρει τα εξής:

“Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ.Ιωάννη Βρούτση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα της Π.Ε. Καβάλας.

 

Αρχικά, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην άμεση ανάγκη ανακαίνισης και κατασκευής του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Ανθή Καραγιάννη, καθώς επίσης και του χλοοτάπητα του Βερούλειου Δημοτικού Σταδίου Καβάλας.

 

Εν συνεχεία, ο Βουλευτής έθιξε το ζήτημα της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Περάμου. Όσον αφορά δε την κατασκευή αποδυτηρίων και κερκίδων στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Περάμου, ο Υπουργός πρότεινε την κατάθεση σχετικής μελέτης.

 

Επιπλέον, ο Υπουργός ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 όλα τα ερασιτεχνικά Σωματεία θα λάβουν την επιχορήγηση που δικαιούνται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και τόνισε ότι τόσο τα Σωματεία που εδρεύουν στα νησιά όσο και οι Σύλλογοι ΑΜΕΑ θα λάβουν χρηματοδότηση προσαυξημένη κατά 50%,

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό για τη σημερινή συνάντηση, κατά την οποία συζητήσαμε εκτενώς τα διάφορα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων της Π.Ε. Καβάλας. 

 

Θεωρώ τον εαυτό μου άνθρωπο του Αθλητισμού και γνωρίζοντας από προσωπική εμπειρία την αξία του, πασχίζω για το καλύτερο δυνατό για τους συμπολίτες μου».”