Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης και ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

 

Στη συνάντηση συζητήθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του «Ανθή Καραγιάννη», αλλά και άλλες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο στάδιο, όπως η ανάπλαση του συνθετικού τάπητα (ταρτάν), που θα βελτιώσει τις υποδομές του γηπέδου.

 

Σχετική ανακοίνωση του κ. Πασχαλίδη αναφέρει τα εξής:

“Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μουριάδη.

 

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν κυρίως τα θέματα που αφορούν το Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη». Ειδικότερα, κατατέθηκε αίτημα για την ενεργειακή αναβάθμιση του σταδίου, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους συντήρησης του γηπέδου. 

 

Η ενεργειακή αναβάθμιση θα αφορά την αντικατάσταση των λαμπτήρων με led, την εγκατάσταση συστημάτων έξυπνης

διαχείρισης ενέργειας και την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας για την παροχή ζεστού νερού για τους αθλητές. Επίσης, ζητήθηκε και η ανάπλαση του συνθετικού τάπητα (ταρτάν), που θα βελτιώσει τις υποδομές του γηπέδου.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό που άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που υπεβλήθησαν και στάθηκε θετικώς ως προς την ικανοποίηση τους».”