στάδιο Ανθή Καραγιάννη

Αιχμές και ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο Ανθή Καραγιάννη επιρρίπτει στη διοίκηση του δήμου Καβάλας ο ιδιοκτήτης της ομάδας Alex Haditaghi. 

Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι κάνουν τις προπονήσεις τους οι αθλητικοί όμιλοι του στίβου στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη μόλις δύσει ο ήλιος αφού τα φώτα που ανάβουν είναι ελάχιστα ενώ στο σημείο του τάπητα που τρέχουν παιδιά και αθλητές ο φωτισμός είναι ανεπαρκέστατος. 

Επιστροφή στον αθλητισμό μετά την πανδημία του COVID-19 γίνεται  ομαλά και με οδηγό την προστασία της δημόσιας και ατομικής υγείας. Μέχρι τώρα η υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει εκδώσει οδηγίες για την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους για την τεράστια και πολύ συγκινητική στήριξη τους στο ντέρμπι με την ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο 12ος παίκτης μας, ήταν εκεί και με δυναμική του παρουσία στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της πολυπόθητης και πολύ σπουδαίας νίκης.

Ενημερώνουμε ότι  ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2019-2020 για όλες τις θύρες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ενώ για τους μη κατόχους υπάρχει γενική είσοδος. 

Με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι μια μητέρα απαθανατίζει τα προβλήματα που υπάρχουν με την κατάσταση στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου Ανθή Καραγιάννη. Τις φωτογραφίες ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook και ζητά από τους αρμοδίους να παρέμβουν πριν όπως επισημαίνει συμβεί κάποιο ατύχημα.

Με την συμμετοχή 450 αθλητών και 40 σωματείων από όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, καθώς και τις Σέρρες, όπως επίσης και με την παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών και θεατών, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 22 Απριλίου 2018,  το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ΠΠΑ-ΠΚΑ στην πόλη μας και στο στάδιο «Ανθή Καράγιαννη» υπό το φως των προβολέων.