Αναγκαία χαρακτήρισε την κάθοδο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας (ΑΕΠ) στις εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης. 

 

Μιλώντας στον Ευριπίδη Ταρασίδη και στον KavalaNews 102,8 σημείωσε ότι η παράταξη με επικεφαλής τον Στέργιο Ηλιόπουλο θεωρείται συνέχεια της περιφερειακής ομάδας που έδωσε μεγάλες μάχες στο περιφερειακό συμβούλιο και «αναδείχθηκε σε παράταξη αναφοράς, καθώς, με μπροστάρη τον Κώστα Κατσιμίγα, κάναμε εμπεριστατωμένη κριτική», συμπληρώνοντας ότι τόσο η δική του παρουσία όσο και των υπόλοιπων συμβούλων της παράταξης, συνέβαλε στη λήψη δίκαιων αποφάσεων. 

 

Τόνισε ότι στην περίπτωση της ΠΑΜΘ, «λεφτά υπάρχουν αλλά δεν γίνεται καθόλου καλή διαχείριση», αναφέροντας μία σειρά από έργα στην περιοχή του νομού Καβάλας που έμειναν στάσιμα. 

 

Σε ό,τι τον αφορά, σημείωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του ωριμότερο, λόγω της τετραετούς παρουσίας του στο περιφερειακό συμβούλιο και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξη, καθώς «έχει γνώμονα τον άνθρωπο και όχι στις εταιρείες, τα κέρδη τους κτλ.»