Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία

Η περιφερειακή παράταξη της ΑΜΘ, “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, εκφράζει τους προβληματισμούς της για την κλιματική αλλαγή, αναφέροντας πως τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα της ανατροφοδότησης του υπόγειου υδάτινου ορίζοντα, τονίζοντας πως σύντομα ίσως έχουμε τους πρώτους κλιματικούς μετανάστες, και θα γίνει ερημοποίηση της ΑΜΘ.

Την άμεση επαναλειτουργία των Δημόσιων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας ΑΜΘ ζητά η περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Στέργιο Ηλιόπουλο.

Η περιφερειακή παράταξη της ΑΜΘ, “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, του Στέργιου Ηλιόπουλου, εκφράζει τους προβληματισμούς της για τα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, καθώς σε νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, προβλέπεται η παύση της πάγιας και τακτικής χρηματοδότησής των κέντρων από το κράτος, μέσω των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών, με προγραμματικές συμβάσεις.

Για τα λατομεία και τη λειτουργία τους μιλά η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, με επικεφαλής τον Στέργιο Ηλιόπουλο.

Η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, έθεσε ερώτημα στο περιφερειακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκη, αναφέροντας πως με τα νέα δρομολόγια που υπάρχουν μετά την επανεκκίνηση του σιδηροδρομικού δικτύου, γίνεται αποκλεισμός της ΑΜΘ από τον υπόλοιπο ηπειρωτικό χώρο.

Η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, έκανε αίτημα να συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα που αφορά την απομάκρυνση της Στέγης Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας από το οίκημα που στεγάζεται.

Η περιφερειακή παράταξη του Στέργιου Ηλιόπουλου, “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, με ανακοίνωση της, στηρίζει τους 18 φορείς και συλλόγους της Καβάλας και της Θάσου, που ζητούν να σταματήσει η υποβάθμιση της ακτοπλοϊκής γραμμής Πρίνου-Καβάλας, και να αυξηθούν τα δρομολόγια.

Απογοητευμένος για τα ποσοστά που κατέγραψε η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία εμφανίστηκε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας, Δημήτρης Λυμπεράκης.

«Μέτιος και Τοψίδης είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, όπως φάνηκε στην τετραετία που διανύθηκε, ωστόσο οι πολίτες που δεν επέλεξαν το νόμισμα αυτό, καλούνται να διαλέξουν μία από τις δύο όψεις την επόμενη Κυριακή, στην απόφαση τους αυτή εμείς δεν "δίνουμε γραμμή"», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, του Στέργιου Ηλιόπουλου.

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, με επικεφαλής τον Στέργιο Ηλιόπουλο, είναι η Θάσια Λασκαρίνα Διακουμή.

«Το ψηφοδέλτιό μας στην Καβάλα απαρτίζεται από αξιόλογα στελέχη, μέλη της κοινωνίας» είπε σε συνέντευξή του στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ  Στέργιος Ηλιόπουλος.

Αναγκαία χαρακτήρισε την κάθοδο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας (ΑΕΠ) στις εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Καβάλας Δημήτρης Λυμπεράκης. 

Το γεγονός ότι πολλοί από τους πολίτες της περιοχής δεν γνωρίζουν πολλά για τη λειτουργία του θεσμού της Περιφέρειας ανέφερε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Καβάλας με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» Τάσος Κούτρας. 

Το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέργιος Ηλιόπουλος, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο “Galaxy”, την Πέμπτη (28/09) στις 19:00 το απόγευμα.

“Θυμήθηκε η Διοίκηση της ΠΑΜΘ την ανάγκη για την εκτέλεση σοβαρών αντιπλημμυρικών έργων και 3 εβδομάδες προ των εκλογών αποφάσισε να κάνει έργα με τα οποία ποτέ δεν ασχολήθηκε ή ασχολήθηκε ελάχιστα, για την πρόληψη καταστροφών”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέργιος Ηλιόπουλος, ανακοίνωσε τους υποψηφίους του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου.

Ο γιατρός, Βασίλης Τραϊφόρος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία και τον Στέργιο Ηλιόπουλο.

Ότι χρησιμοποιεί την αντιπεριφέρεια Δράμας για εκδηλώσεις ιδιωτικής εταιρείας χωρίς έγκριση καταγγέλλει τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”.

Ανακοίνωση εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ για ασφαλτόστρωση στο Εθνικό οδικό δίκτυο της Καβάλας. Η παράταξη αναφέρει χαρακτηριστικά “με δεδομένο ότι το μέσο πλάτος της διατομής Εθνικής Οδού είναι από 9 έως 11 μέτρα, με τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα θα συντηρηθούν επί της ουσίας, το πολύ 5 χιλιόμετρα δρόμου.”

Με ανακοίνωση της η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” θέτει ερωτήσεις προς τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ και αναφέρει χαρακτηριστικά “προεκλογικός καταιγισμός υποσχέσεων από τη διοίκηση της Περιφέρειας χωρίς κανένα προγραμματισμό και χωρίς πιστώσεις”.

Η “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” εξέδωσε ανακοίνωση για την πεσμένη γέφυρα αλλά και για την Περιμετρική οδό και αναφέρει χαρακτηριστικά “αμείωτος ο εμπαιγμός των πολιτών της Καβάλας και της ΑΜΘ από Κυβέρνηση και Περιφέρεια”.

H παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με ανακοίνωση της κάνει γνωστή την ερώτηση που θα θέσει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο της ΠΑΜΘ. Η παράταξη αναφέρει χαρακτηριστικά “γιατί έκλεισε το δημόσιο ΚΤΕΟ στο Κοκκινόχωμα Καβάλας; Αδιαφορία ή ανικανότητα της Διοίκησης της Περιφέρειας στην Καβάλα;”

Με ανακοίνωση της η περιφερειακή παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" κάνει γνωστές τις ερωτήσεις που θα θέσει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο, σε σχέση με την ακίνητη περιουσία της ΠΑΜΘ και πως η διοίκηση την διαχειρίζεται.

Μεγάλη επιβάρυνση του παλαιού εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΑΜΘ λόγω διέλευσης μεγάλων οχημάτων για λόγους τροφοδοσίας και ανάπαυσης των οδηγών.

Εξηγήσεις για την κατασκευή μονάδας ηλιακής ξήρανσης λυματολάσπης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της Νήσου Θάσου ζητά η Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία για την αδιανόητη και καταδικαστέα πειθαρχική δίωξη κατά του Δημοτικού Συμβούλου Ξάνθης και εκπαιδευτικού Γιώργου Χατζηθεοδώρου.

Για ένατη  μέρα καίγεται το  Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς και κανένας δεν δικαιούται να μιλά για απρόβλεπτη εξέλιξη, για κλιματική αλλαγή και έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Την ευκαιρία για αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου αεροπλάνου που βρίσκεται εδώ και χρόνια στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης και ταυτόχρονα την ανάδειξη του καταδυτικού τουρισμού στην Καβάλα, θέτει ο Δημήτρης Λυμπεράκης.