Έντεκα άτομα συνελήφθησαν συνολικά από τις 7 έως τις 13 Ιουνίου σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για διακίνηση ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης.

 

Τέσσερις από τους δράστες συνελήφθησαν σε περιοχές της Καβάλας.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

 

“Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 7 έως και 13-6-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, εννέα (9) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν οκτώ ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των δραστών μεταξύ άλλων, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης και πέντε (5) ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

 

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν ένας ημεδαπός σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, τρεις ημεδαποί στην Κομοτηνή, ένας αλλοδαπός σε περιοχή της Ξάνθης, τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Καβάλας και δύο ημεδαποί σε περιοχές της Δράμας.

 

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις οκτώ υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας και το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.”