διακίνηση ναρκωτικών

Από τις 22 έως τις 27 Μαΐου έγιναν 11 συλλήψεις στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, για διακίνηση ναρκωτικών.

Από τις 3 έως τις 9 Απριλίου, συνελήφθησαν σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 9 άτομα, για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλων.

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της Καβάλας, της Δράμας και της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη (14/03).

Από τις 7 έως τις 13 Μαρτίου στην Καβάλα και όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έγιναν 22 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών.

To Λιμεναρχείο Καβάλας συμμετείχε σε μία επιχείρηση διυπηρεσιακής συνεργασίας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών. Βρέθηκαν ναρκωτικά που ήταν κρυμμένα μέσα σε κιβώτιο με μπανάνες.

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Καβάλα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το σύνολο των συλλήψεων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ανέρχεται στα 13.

Τρεις συλλήψεις στην Καβάλα και άλλες 11 σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έγιναν από τις 26 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, για διακίνηση ναρκωτικών.

Από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου έγιναν 12 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τις 21 έως και τις 28 Ιουνίου και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν εννέα ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την Πέμπτη (22/06) συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν συνολικά από τις 7 έως τις 13 Ιουνίου σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για διακίνηση ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης.

Συνελήφθησαν από τις 28 έως τις 30 Μαΐου σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Ο αστυνομικός σκύλος “LAIKA” βοήθησε στη σύλληψη ενός δράστη στη Ξάνθη.

Αστυνομικοί από την Καβάλα συνέλαβαν 4 μέλη εγκληματικής οργάνωσης τα οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πάνω από δυόμισι κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 125,51 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα σύστημα καλλιέργειας φυτών κάνναβης σε εσωτερικό χώρο, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 οχήματα και χρηματικό ποσό.

Συνελήφθησαν έξι άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για διακίνηση ναρκωτικών από τις 17 έως τις 23 Μαΐου.

Η Αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ανακοίνωση της ενημερώνει πως συνελήφθησαν 14 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών από τις 10 έως τις 16 Μαΐου.

Το διάστημα από τις 3 έως τις 8 Μαΐου έγιναν 6 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Οι δύο από αυτές τις συλλήψεις έγιναν στην Καβάλα.

Την Πέμπτη (04/05) συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από ενάμιση κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 469,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 46 γραμμάρια κοκαΐνης, 3 ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Από τις 26 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου συνελήφθησαν 8 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Κατασχέθηκαν πάνω από 43 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 123,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 όχημα και χρηματικό ποσό.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στην Καβάλα που είχε δράση στη διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθησαν έξι άτομα, στο πλαίσιο εκτέλεσης ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους.

Συνελήφθησαν χθες (23/24-9-2022) σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης  και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές,  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη χθες (29-7-2021) το μεσημέρι, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας αλλοδαπός

Σπείρα διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσε η αστυνομία στη Θάσο. Συνελήφθησαν δύο κάτοικοι Θάσου κι ένας αλλοδαπός ενώ αναζητείται και τέταρτος συνεργός. Τα δύο μέλη της σπείρας συνελήφθησαν στο λιμάνι του Λιμένα στην προσπάθειά τους να περάσουν στο νησί με 150 γραμμάρια κοκαΐνης.

Συνελήφθη χθες (11-1-2021) το μεσημέρι, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας άνδρας κάτοικος Καβάλας για διακίνηση ναρκωτικών 

Συνελήφθη χθες (24-9-2020) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας μία ημεδαπή, καθώς επίσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός αλλοδαπού, που βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Συνελήφθησαν χθες (11-9-2019) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 43χρονος και μία 37χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.