ναρκωτικά

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν έξι (6) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στη σύλληψη δύο νέων ελληνικής καταγωγής, ενός 28χρονου και μίας 24χρονης προέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Σε κατασχέσεις ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι λιμενικές αρχές στο λιμάνι της Καβάλας στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που έγιναν στα λιμάνια της χώρας από τις 24 έως τις 30 Ιουλίου.

Από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου έγιναν 12 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Την Πέμπτη (22/06) συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Την Τρίτη (20/06), συνελήφθη στην Εγνατία οδό Ξάνθης - Καβάλας, ένας άνδρας που με το αυτοκίνητο του μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σε 7 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου.

Σχεδόν 200 φυτά κάνναβης καλλιεργούσε, στην αυλή του σπιτιού του και σε θερμοκήπιο, ένας άνδρας που συνελήφθη στην Ξάνθη.

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν συνολικά από τις 7 έως τις 13 Ιουνίου σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για διακίνηση ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης.

Συνελήφθησαν από τις 28 έως τις 30 Μαΐου σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Ο αστυνομικός σκύλος “LAIKA” βοήθησε στη σύλληψη ενός δράστη στη Ξάνθη.

Αστυνομικοί από την Καβάλα συνέλαβαν 4 μέλη εγκληματικής οργάνωσης τα οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πάνω από δυόμισι κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 125,51 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα σύστημα καλλιέργειας φυτών κάνναβης σε εσωτερικό χώρο, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 οχήματα και χρηματικό ποσό.

Συνελήφθησαν έξι άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για διακίνηση ναρκωτικών από τις 17 έως τις 23 Μαΐου.

Η Αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ανακοίνωση της ενημερώνει πως συνελήφθησαν 14 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών από τις 10 έως τις 16 Μαΐου.

Το διάστημα από τις 3 έως τις 8 Μαΐου έγιναν 6 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Οι δύο από αυτές τις συλλήψεις έγιναν στην Καβάλα.

Την Πέμπτη (04/05) συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από ενάμιση κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 469,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 46 γραμμάρια κοκαΐνης, 3 ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Από τις 26 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου συνελήφθησαν 8 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Έναν 24χρονο συνέλαβαν οι Λιμενικές Αρχές στην Καβάλα. Αρχικά βρέθηκαν ναρκωτικά επάνω του.  Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του με τη βοήθεια του σκύλου του Λιμενικού Σώματος εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών όπως και χαπάκια Xanax χωρίς ιατρική συνταγή. 

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου στην Καβάλα ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής ο οποίος σε έλεγχο της αστυνομίας στο όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε να έχει κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη σύλληψη ενός άνδρα για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στην Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου 2022.

Στη σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού προέβησαν χθες, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σελίδες