αστυνομία

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενημερώνει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους.

Πάνω από 860 ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε η Ελληνική αστυνομία μέσα σε μια εβδομάδα για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε όλη τη χώρα.

Μία γυναίκα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα το μεσημέρι της Κυριακής 30 Ιουνίου με την κατηγορία της κλοπής.

Δυο άτομα ελληνικής καταγωγής συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Ιουνίου οι Λιμενικές Αρχές της Καβάλας μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο νησί της Θάσου.

Συνελήφθησαν την Κυριακή (23/06) στην Καβάλα, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διέρρηξαν κατάστημα της πόλης και έκλεψαν τρόφιμα και αναλώσιμα. 

Την Παρασκευή (21/06) το απόγευμα στην Καβάλα, συνελήφθη άνδρας ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την ίδια ημέρα σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. 

Από τις 12 έως τις 18 Ιουνίου, συνελήφθησαν σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 8 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Ξάνθη, το βράδυ της Τρίτης (18/06).

Από τις 22 έως τις 27 Μαΐου έγιναν 11 συλλήψεις στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, για διακίνηση ναρκωτικών.

Μία 46χρονη γυναίκα από την Καβάλα κατήγγειλε πριν λίγες ημέρες, ότι ένας 49χρονος φίλος της, τη βίασε και της έκλεψε τα χρυσαφικά.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δώρισαν τεσσάρα φορητά φαρμακεία πρώτων βοηθειών, στην αστυνομία της Καβάλας.

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν και ένας αλλοδαπός αναζητείται, μετά την καταγγελία ότι κρατούν παρά τη θέλησή της μία αλλοδαπή γυναίκα και της αφαίρεσαν την ταυτότητά της για να μην φύγει.

Τον 47χρονο που βρήκε την τραπεζική κάρτα 80χρονης γυναίκας από τη Θάσο και κατάφερε να της αποσπάσει πάνω από 8.000 ευρώ από τον λογαριασμό της εντόπισαν οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Θάσου. 

Σύμφωνα με τον διοικητή πρόβλημα της υποστελέχωσης είναι έντονο ενώ για τους θερινούς μήνες δεν αναμένεται ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων από άλλες περιοχές όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα, που είχε εμπλακεί σε πέντε υποθέσεις απατών εκ των οποίων τρεις τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν από τις 20 έως τις 24 Απριλίου, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχές της Καβάλας.

Συνελήφθη την Κυριακή (21/04), ένα μέλος εγκληματικής σπείρας, που εξαπατούσε ηλικιωμένες γυναίκες στη Δράμα.

Σε καθεστώς τρόμου ζει μία 38χρονη σε περιοχή της Δράμας και τα δύο παιδιά της. Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ έχει οριστεί και λειτουργεί «safe house» και στην Καβάλα, ωστόσο η τοποθεσία είναι απαραίτητο να μείνει μυστική.

Από τις 3 έως τις 9 Απριλίου, συνελήφθησαν σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 9 άτομα, για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλων.

Η Γενική περιφερειακή Αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με ανακοί

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας σε 81 Γραφεία Ταυτοτήτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της Καβάλας, της Δράμας και της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη (14/03).

Από τις 7 έως τις 13 Μαρτίου στην Καβάλα και όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έγιναν 22 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά από πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας, συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που είχαν διαπράξει απάτες, πλαστογραφίες, διακίνηση μεταναστών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Έγιναν 8 συλλήψεις σε Καβάλα και Αττική.

Οδηγώντας ένα... ταξί πήγε να παραλάβει χρήματα και χρυσές λίρες από μια ηλικιωμένη κάτοικο της Καβάλας ο Έλληνας «εισπράκτορας» μιας σπείρας απατεώνων, που την είχαν πείσει ότι η κόρη της έπρεπε να χειρουργηθεί. Ωστόσο, η απάτη αποκαλύφθηκε εγκαίρως και συνελήφθη σε περιοχή της Ροδόπης.

Φυλλάδια με συμβουλές προφύλαξης από περιστατικά εξαπάτησης μοίρασαν την Παρασκευή 1 Μαρτίου οι αστυνομικοί της Καβάλας.

Σελίδες