Αστυνομικά

Κατά το ίδιο διάστημα πρόστιμο 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη video club – καφετέριας και επιβολή προστίμων των 300 ευρώ σε δύο πελάτες, για παραμονή στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης και μη χρήση μάσκας

Πρόστιμο 3000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας στο κέντρο της Καβάλας για συνάθροιση ατόμων έξω από το κατάστημα. Πρόστιμο από 300 ευρώ και σε θαμώνες που είχαν πάρει καφέ και κάθονταν σε παρακείμενο παγκάκι από το κατάστημα και συζητούσαν. 

Συνελήφθη την 27-2-2021 το πρωί στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών, περί αλλοδαπών και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συνελήφθησαν την 26-2-2021 το μεσημέρι, στη Θάσο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου μία ημεδαπή και ένας αλλοδαπός, διότι νωρίτερα το ίδιο μεσημέρι, διέπραξαν κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου στη Θάσο.

Δυο άτομα συνέλαβαν στο λιμάνι του Λιμένα το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θάσου τα οποία νωρίτερα είχαν αποσπάσει την κάρτα ανάληψης μετρητών και χρηματικό

Συνελήφθη την Πέμπτη (25/2), στην Εγνατία Οδό  Καβάλας - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Θάσο για παραβίαση των μέτρων κατά της μη λειτουργίας καταστημάτων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συνελήφθη διακινητής στην Παλιά Καβάλα. Μετέφερε οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. 

 

Σοκάρουν τα στοιχεία για τους βιασμούς και τις απόπειρες στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.  Από το 2010 έως το 2019 τελέστηκαν 75 βιασμοί και 34 απόπειρες.

Συνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος με Ένταλμα Σύλληψης για πώληση ναρκωτικών. Ο δράστης προμήθευε με σε μέλη συμμορίας ναρκωτικά που διακινούσαν σε Καβάλα και Θάσο. 

Συνελήφθη το Σάββατο (20/2) σε χωριό της Καβάλας διακινητής που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 8 μη νόμιμους μετανάστες. Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε σε σήμα των Αστυνομικών και στην προσπάθεια του να διαφύγει εγκατέλειψε το όχημα πεζόν.

Πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ, σε ιδιοκτήτη οικίας για ιδιωτική συνάθροιση και 300 ευρώ σε έξι συμμετέχοντες επιβλήθηκε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Επίσης στην περιφέρεια, κόπηκαν 62 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και για παράβαση των μετακινήσεων. 

Υπό διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη, βρίσκεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας ergasia-press.gr, ένα τυχερό λαχείο, το οποίο απέφερε κέρδη ύψους 250.000 ευρώ. Μάλιστα, η υπόθεση φτάνει μέχρι του σημείου να εξετάζεται η τυχόν χρήση του νικητήριου λαχνού ακόμη και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανά Διεύθυνση Αστυνομίας

Δύο πρόστιμα συνολικού ύψους έξι χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στη μία περίπτωση τρεις χιλιάδες ευρώ επιβλήθηκε σε σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και από 300 ευρώ σε (8) συμμετέχοντες. 

Ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Γιάννης Καραμανλής διατηρεί το βαθμό του ταξιάρχου. Μένει να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των διευθυντών ανά την Ελλάδα οπότε και θα κριθεί αν θα παραμείνει αστυνομικός διευθυντής Καβάλας ή θα μετακινηθεί σε άλλη αστυνομική διεύθυνση.

Ανακοινώνεται ότι από την 13:00 ώρα σήμερα (Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021) ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το μήκος της Εγνατίας Οδού από τους Κήπους Έβρου έως την Ηγουμενίτσα,  λόγω των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες η υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου.Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Συνελήφθη ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη όπου του επιβλήθηκε πρόστιμό πέντε χιλιάδων ευρώ και 300 ευρώ σε πελάτη για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης. Επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη οικίας, για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης στην αυλή και από 300 ευρώ πρόστιμο σε τρεις συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης. 

Συνελήφθη χθες 7 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στην Καβάλα, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας μία ημεδαπή, διότι προσποιούμενη την πελάτισσα εισήλθε σε επιχείρηση και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της.

Ακόμα μια κλοπή σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου σε σπίτι στο Χρυσοχώρι. Οι δράστες έσπασαν την πόρτα την ώρα που οι ιδιοκτήτες της οικίας βρίσκονταν στις δουλειές τους, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν διακόσια ευρώ

Συνελήφθη ένας άνδρας στην Χρυσούπολη Καβάλας. Ο δράστης έκλεψε δύο αυτοκίνητα, ενώ προσπάθησε να διαρρήξει κι ένα κατάστημα χωρίς όμως να προλάβει διότι έγινε αντιληπτός. 

 

Δικογραφία σε βάρος ενός για κλοπή και πλαστογραφία πιστοποιητικών σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας για κλοπή και πλαστογραφία πιστοποιητικών από ηλικιωμένη με λεία τριών χιλιάδων ευρώ. 

 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

 

Μετανάστες  από  το κέντρο κράτησης στο Παρανέστι Δράμας κατήγγειλαν, , ότι αστυνομικοί εισέβαλαν στους χώρους όπου κρατούνται και τους χτύπησαν τρόπο.

 

Σελίδες