Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε στην περιοδεία του στη Θάσο και τη Δράμα η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

 

Η κ. Χατζηκωνσταντίνου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη από τη Θάσο.

 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

“Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε στην περιοδεία του στο Λιμένα Θάσου και τη Δράμα η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

 

Σε δηλώσεις της η κ. Χατζηκωνσταντίνου στήριξε όσα εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης με στόχο η επόμενη θητεία της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση να είναι ισχυρή και αυτοδύναμη: «Χρέος της δικής μας παράταξης είναι να στηρίζει πάντα τους πιο αδύναμους. 

 

Εμείς είμαστε εδώ για τους πολλούς, όχι για τους λίγους. Είμαστε μία παράταξη βαθιά λαϊκή, η οποία στρέφει το βλέμμα της στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που χρειάζονται τη στήριξη του κράτους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζει ότι μειώνοντας τους φόρους έρχονται επενδύσεις και δημιουργούνται νέες δουλειές».

 

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε ότι το «σκορ της προηγούμενης κάλπης δεν μετράει στη δεύτερη. Οι κάλπες πρέπει να ξαναγεμίσουν».

 

Σχετικά με τον τουρισμό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «το προϊόν της Θάσου αναβαθμίζεται, και όταν γίνονται νέες ποιοτικές επενδύσεις ανεβαίνουν οι μισθοί για τους εργαζόμενους και αυξάνεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

 

Ακόμα η κ. Χατζηκωνσταντίνου επεσήμανε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σημαντικά θέματα της καθημερινότητας που αφορούν τους κατοίκους της Θάσου όπως η ανάγκη για βελτίωση του οδικού δικτύου, η αξιοποίηση και εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων και η χρηματοδότηση αντιπυρικών έργων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

 

Αναφερθείς στην Υγεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την εμπιστοσύνη των πολιτών λέγοντας ότι: «ξέρουμε τις προκλήσεις, γνωρίζουμε τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας. 

 

Τα προβλήματα που δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα με το ΕΚΑΒ, πρέπει να τα διορθώσουμε. Θα είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα η αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας». 

 

Φτάνοντας στην Καβάλα ο κύριος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον αλιευτικό συνεταιρισμό Κεραμωτής όπου ξεναγήθηκε στο νέο κτίριο που φιλοξενεί την μονάδα επεξεργασίας και μεταποίησης αλλά και το πωλητήριο του συνεταιρισμού.

 

Στη συνέχεια η κ. Χατζηκωνσταντίνου συνόδευσε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και στην ομιλία του στη Δράμα.”