Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου

Σε δωρεά ρούχων προς τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα «Αρωγή» στην Ελευθερούπολη, προχώρησαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Προυσαλιωτών Νομού Καβάλας.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε στην περιοδεία του στη Θάσο και τη Δράμα η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου στέλνει το δικό της μήνυμα προς τους μαθητές ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου αναφέροντας χαρακτηριστικά “o αγώνας συνεχίζεται μέχρι και το τελευταίο βράδυ πριν τις εκλογές. Δεν εφησυχάζουμε. Δεν είναι ώρα για διακοπές.”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αναφέροντας χαρακτηριστικά “ευχαριστώ προσωπικά όλους τους πολίτες που με τίμησαν με τη ψήφο τους και όσους στάθηκαν δίπλα μου και πίστεψαν σε μένα, σε αυτή τη μάχη των εθνικών εκλογών.

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας επισκέφθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Την Πέμπτη (18/05), η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, συναντήθηκε με τον Αντιπρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου στην Καβάλα, Δημήτρη Μπαντέκα.

Την Πέμπτη (18/05) η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, επισκέφθηκε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Παγγαίου.

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου το πρωί της Πέμπτης (18/05).

Στη Θάσο βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου στο πλαίσιο του προεκλογικού της αγώνα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/05) η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου παραχώρησε την κεντρική ομιλία της στο ξενοδοχείο Galaxy.

«Εγώ δεν κοιτάω πίσω, κοιτάω μπροστά, κοιτάω τον κόσμο στα μάτια, είναι πολύ σημαντικό αυτό, να μην υπάρχει υστεροβουλία και να μην κρύβεις κάτι», είπε στον KavalaNews 102,8 η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Μαίρη Κωνσταντίνου, μιλώντας για την υποψηφιότητά της.

Το μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου για τη Γιορτή της Μητέρας:

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο, συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Την Παρασκευή (12/05) η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε πολιτική ομιλία στο Ζυγό.

Την κεντρική προεκλογική ομιλία της θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 15 Μαΐου στο ξενοδοχείο Galaxy η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Με τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Καβάλας και τον πρόεδρο Σμάραγδο Κρεμμύδα συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Συνεχείς είναι οι επαφές και οι συναντήσεις της υποψήφιας Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου με πολίτες και φορείς του Νομού.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επαφές με πολίτες της υποψήφιας Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου.

Για την υποψηφιότητα της στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στο νομό Καβάλας μίλησε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια με τη ΝΔ και δικηγόρος στο επάγγελμα Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Η ποινικολόγος και υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας την Πέμπτη (09/03) για να υποβάλλει έγκληση για σωματικές βλάβες και να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για εντολέα της ο οποίος διασώθηκε από το δυστύχημα των Τεμπών.

Η συμμετοχή ενός γιατρού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα, το σκάνδαλο και η εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη, η αναζήτηση ενός "success story" από το χώρο της επιχειρηματικότητας και το παρασκήνιο... 

Με μεγάλη καθυστέρηση και λίγο πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, η ΝΔ ανακοίνωσε ποια πρόσωπα θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.