Την Πέμπτη (18/05) η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, επισκέφθηκε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Παγγαίου.

 

Σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της κ. Χατζηκωνσταντίνου αναφέρει τα εξής:

 

“Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Παγγαίου επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

 

Σταθμοί της στη διαρκή προεκλογική της εκστρατεία τα Δωμάτια, η Μουσθένη, η Μεσορόπη, η Νικήσιανη, ο Άγιος Χριστόφορος, το Παλαιοχώρι, το Κοκκινόχωμα, τα

Αμισιανά.

 

Η κ. Χατζηκωνσταντίνου κατέγραψε όσα τις μετέφεραν πολίτες, αγρότες, γυναίκες επιχειρηματίες, νέοι άνθρωποι που σκέφτονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό πάνω στο αντικείμενο που σπούδασαν, με την ίδια να αναπτύσσει το όραμα της για την επόμενη μέρα.

 

Σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη η κ. Χατζηκωνσταντίνου σημείωσε ότι οι παραπάνω Δημοτικές Κοινότητες μπορούν να προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, επενδύοντας σε διάφορες μορφές τουρισμού (αθλητικού, συνεδριακού, πολιτιστικού).

 

Σε ο,τι αφορά την αγροτική παραγωγή η κ. Χατζηκωνσταντίνου είπε ότι «στόχος είναι η αύξηση του αριθμού των κατ’ επάγγελμα νέων αγροτών, η οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και η επιστροφή του ΕΦΚ στο Diesel στους αγρότες και για το 2023».

 

Επιπλέον η υποψήφια Βουλευτής, επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο της Μεσορόπης όπου ξεναγήθηκε από τον ταμία του Συλλόγου και Πρόεδρο της Κοινότητας Βαγγέλη Μποζούδη, συγχαίροντας παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τη διαφύλαξη του πολιτιστικού μας πλούτου.”