Δήμος Παγγαίου

 Νέα χρηματοδότηση ύψους 2.400.000€ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας έλαβε ο Δήμος Παγγαίου.

  

Δράση καθαρισμού μονοπατιού διοργανώνει ο Φυσιολατρικός σύλλογος Δήμου Παγγαίου Planet το Σάββατο 8 Απριλίου 2023.

43 απινιδωτές πρόκειται να τοποθετήσει ο Δήμος Παγγαίου σε περιφερειακά ιατρεία και εξωτερικούς χώρους.

Διακοπή υδροδότησης πρόκειται να υπάρξει στην ευρύτερη περιοχή των οικισμών Μελισσοκομείου και Πυργοχωρίου.

Το δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη επισκέφθηκαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Νικήσιανης στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής.

Ενημέρωση για τη σπουδαιότητα του να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών διοργανώνει ο Σύλλογος κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας μαζί με το δήμο Παγγαίου.
 

Στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην δημάρχου Ελευθερούπολης, κ. Πέτρου Παναγιώτου, με τίτλο «Μια πορεία, δύο σταθμοί» προσκαλεί ο δήμος Παγγαίου όλους τους ενδιαφερόμενους.

Τους αγώνες στίβου του 5ου Ομίλου της Β΄ Φάσης θα φιλοξενήσει ο Δήμος Παγγαίου την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, αλλά και τους τελικούς την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Έκθεση ζωγραφικής διοργάνωσε Φυσιολατρικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου PLANET μαζί με την καλλιτέχνη κ. Βικτώρια Αθανασιάδου

Έναν θεατρικό μουσικό μονόλογο με τίτλο «δύο γυμνά άσπρα χέρια» παρουσιάζει η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου.

Σύμβαση που σημαίνει την άμεση εκτέλεση του έργου "Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Περάμου" υπογράφηκε από το Δήμο Παγγαίου.

Στις 26 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 6ος αγώνας “Παπαχρηστίδειος δρόμος”, με τους αθλητές να περνούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους μέσα από το Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης.

Ο Δημήτρης Κούτρας παιδί αγροτών από την Κάρυανη Παγγαίου, δημιούργησε στο μυαλό του ένα ρομπότ που μπορεί να βοηθήσει στις αγροτικές δουλειές όπως ελιές και αμπέλια.

Στις 23 Φεβρουαρίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι συμμετείχαν οι Δήμοι Καβάλας, Νέστου, Παγγαίου και Θάσου.

Στο Ταμείο Ανάκαμψης εντάχθηκε το έργο της κατασκευής μονάδας λυματολάσπης που θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου. Η χρηματοδότηση του έργου ανέρχεται στα 10 εκ. ευρώ. 

Την εξασφάλιση χρηματοδότησης έργων που αφορούν τις υποδομές Άρδευσης – Εγγείων βελτιώσεων κατάφερε ο Δήμος Παγγαίου. 

Την Τετάρτη (15/02) έγινε η ετήσια τακτική συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, με ανακοίνωση του απαντά στις καταγγελίες του Δήμου Παγγαίου που προτίθεται να προσφύγει στα δικαστήρια γιατί κινδυνεύουν να χαθούν έργα ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Στα δικαστήρια κατά της Περιφέρειας ΑΜΘ προτίθεται να προσφύγει ο Δήμος Παγγαίου. Κινδυνεύουν να χαθούν έργα ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Ανακοίνωση προς τους κατοίκους του Ποδοχωρίου για διακοπή υδροδότησης εξέδωσε η ΔΕΥΑ του Δήμου Παγγαίου.

Στη Σόφια της Βουλγαρίας βρέθηκε αποστολή του δήμου Παγγαίου για συμμετοχή στην πρώτη τουριστική έκθεση.

Η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” αναφέρει πως οι Δήμοι Παγγαίου και Νέστου είναι αντιμέτωποι με μία μεγάλη καταστροφή, καθώς ο περιφερειάρχης δεν υπογράφει εδώ και 13 μήνες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμβασιοποίησης της Πράξης «Δράσεις και παρεμβάσεις βιώσιμης ανάπτυξης αστικών περιοχών της ΠΑΜΘ στο Δήμο Νέστου και στο Δήμο Παγγαίου».

Στο Δήμο Παγγαίου σε μία δύσβατη περιοχή πάνω από το Σιδηροχώρι έχασε τη ζωή του ένας 55χρονος βοσκός όταν έπεσε πάνω του ένα δέντρο που προσπαθούσε να κόψει.

Ολοκληρώθηκε η επιστημονική μελέτη για τη βιοποικιλότητας της Χλωρίδας και Πανίδας του Παγγαίου Όρους στο πλαίσιο του έργου Mobile Biodiversity.

Διακοπή νερού πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου.

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης του Δήμου Παγγαίου για τους πληγέντες στις χώρες της Τουρκίας και της Συρίας.

Σελίδες