Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό της Ουκρανίας, πλησίον και της ελληνικής αποστολής που βρίσκεται στη χώρα, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ομιλία έδωσε στη Βουλή, ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, στη συζήτηση που έγινε για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, είχε συζήτηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργούς της κυβέρνησης, στη συνάντηση που θέλησε να κάνει ο πρωθυπουργός με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας.

Την είδηση ότι σταδιακά θα καταστεί υποχρεωτική η ασφάλιση των σπιτιών και των επιχειρήσεων απέναντι στις φυσικές καταστροφές, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στο πρώτο ερώτημα του Νίκου Οικονόμου.

Σειρά μέτρων με στόχο να μπει ένα τέλος στο απόστημα της βίας των χούλιγκαν λαμβάνει η κυβέρνηση, στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα ακόμη βίντεο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα περιστατικά που διαδραματίζονται στο βίντεο είναι από τις περιοδείες του προέδρου της ΝΔ στην Καβάλα, στη Θάσο και τη Δράμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αλλαγές που θα γίνουν στο Σύνταγμα.

Ξέσπασε η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από ανάρτηση της στα social media, μετά τη δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια και ορθοπεδικού Σπύρου Πνευματικού, ότι για να μειωθούν τα κόστη στα νοσοκομεία πρέπει να γίνεται «διαλογή» καρκινοπαθών.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε στην περιοδεία του στη Θάσο και τη Δράμα η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε από τη Θάσο πως ο στόχος του είναι το 4-0, δηλαδή να βγάλει η Νέα Δημοκρατία και τέταρτο βουλευτή από την Καβάλα, ενώ αναφέρθηκε στο νησί της Θάσου και ευχαρίστησε για τη στήριξη που έδωσε στη Νέα Δημοκρατία στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει την Τετάρτη (07/06) σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα.

Επιστρέφει από αύριο, Τρίτη 6 Ιουνίου στις περιοδείες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το αρνητικό τεστ κορονοϊού στο οποίο υπεβλήθη.

 

«Η βλάβη και η εκμετάλλευση που θα τύχει από τη Γερμανία η αρχική τοποθέτηση του κ. Σκέρτσου είναι όνειδος», λέει ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών-Επανορθώσεων.

Σε έκτακτη δήλωση προχώρησε, το μεσημέρι της Πέμπτης (11/5), ο Αλέξης Τσίπρας στον απόηχο του χθεσινού debate και της παραδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis.gr χρησημοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την προεκλογική του περιοδεία.

Το ΚΚΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα και στην Ξάνθη.

Δεν ξεχνούν οι 300 εργαζόμενοι στην Καβάλα που έχουν απολυθεί από τα πετρέλαια και τα Λιπάσματα ότι η κυβέρνηση της ΝΔ άνοιξε τον δρόμο των ομαδικών απολύσεων.

Σε Ελευθερούπολη, Καβάλα και Χρυσούπολη περιόδευσε το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου σε μια επίσκεψη αστραπή καθ’ οδόν για την Ξάνθη, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τις περιφερειακές ενότητες Καβάλας και Ξάνθης.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας έκανε γνωστό το πρόγραμμα των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας την Πέμπτη (27/04).

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) στον Σκαραμαγκά και το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο.

Την ημερομηνία των εκλογών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο πριν στηθούν οι κάλπες.

Για τη Νέα Δημοκρατία και για το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης κυβερνάει 4 χρόνια κάνει λόγο η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η χώρα για τις εκλογές του 2023 καθώς φαίνεται πως η ημερομηνία διεξαγωγής τους έχει «κλειδώσει» και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις λιγότερο από δύο μήνες μέχρι τις κάλπες.

Ερωτήσεις που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ σχετικά με προβλήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καλείται να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης

Στηρίξεις στις περιφέρειες, χωρίς χρίσματα στους δήμους είναι η στρατηγική της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στάση για μπουγάτσα στη Νέα Καρβάλη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου λίγο πριν μεταβεί στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα.

Σελίδες