Τις τελευταίες ημέρες συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κάνει κοπή δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου στο ύψος των Κρηνίδων, στην Εθνικό οδό Καβάλας - Δράμας.

 

Σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

Στο ρεύμα προς Καβάλα πραγματοποιούνται τις ημέρες αυτές οι εργασίες κοπής και διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου κατά μήκος της Εθνικής Οδού Δράμας – Καβάλας.

 

Συγκεκριμένα, το συνεργείο του αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας - αφού ολοκλήρωσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα τις αντίστοιχες εργασίες στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Δράμα και μέχρι τα όρια του γειτονικού νομού - έχει αποπερατώσει το τμήμα που διέρχεται από τον οικισμό της Λυδίας, καθώς και αυτό στον κόμβο των Λασπόλουτρων στις Κρηνίδες.

 

Ολοκληρώθηκε, επίσης, ο κόμβος του αρχαιολογικού χώρου στις Κρηνίδες, ενώ τις επόμενες ημέρες το συνεργείο της Π.Ε. Καβάλας θα συνεχίσει την υλοποίηση ανάλογων εργασιών παραπλεύρως της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση στην Καβάλα. 

 

Η διοίκηση της Π.Ε. Καβάλας εντατικοποιεί τις παρεμβάσεις της για τον αισθητικό καλλωπισμό και την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της επικράτειάς της.”